Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Dzejas dienu ietvaros notiks Dzejas un repa sacīkstes

Easyget.lv, 11.09.2013. 11:24

Rakstniecības un mūzikas muzejā sestdien, 14. septembrī, plkst. 13:00 notiks Dzejas un repa sacīkstes.

Atsaucoties iepriekšējo sacīkšu dalībnieku un apmeklētāju ierosinājumam, Dzejas dienu 2013 ietvaros abu žanru pārstāvji pirmoreiz sacentīsies vienā pasākumā, kaut vērtēti tiks atsevišķi, informē Rakstniecības un mūzikas muzeja pārstāve Maija Treile.

Pasākumā sacentīsies autori vecumā no 16 gadiem. Dalībniekus vērtēs dzejas un repa profesionāļu žūrija: DJ-AG, Iveta Ratinīka, Skutelis un Toms Treibergs. Uzvarētājus noteiks ne tikai žūrijas, bet arī skatītāju balsojums. Konkurss norisināsies trīs kārtās, kurās varēs redzēt gan iepriekš sagatavotus priekšnesumus, gan improvizācijas par žūrijas dotām tēmām, gan brīvo repa cīņu starp repa sacīkšu finālistiem.

Galvenā balva uzvarētājam dzejas grupā: dalība Literārajā Akadēmijā, repa grupā: vienas dziesmas ieraksts profesionālā ierakstu studijā. Dalībnieki vēl var pieteikties līdz 12. septembrim plkst.12:00 uz e-pastu kristine.admine@rmm.lv, norādot vecumu un pārstāvēto žanru: dzeju vai repu.

Atbalsta Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija un Radio Naba.

Ieeja pasākumā – bez maksas.

Ieskats RMM iepriekš notikušajās Repa sacīkstēs un Dzejas sacīkstēs:

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV