Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Agnese Zeltiņa atgriežas uz Latvijas teātra skatuves

Easyget.lv, 11.09.2013. 11:58

Populārā teātra un kino aktrise Agnese Zeltiņa pēc vairākiem ārzemēs pavadītiem gadiem atgriežas Latvijā, lai pievienotos mākslas telpas “64 krēsli” teātra trupai
Agnese Zeltiņa atgriežas uz Latvijas teātra skatuves

Pirmā atkalredzēšanās ar skatītājiem notiks 25. novembrī izrādē “Mēs”, kas ir viena no populārākajām Gaļinas Poliščukas iestudētajām izrādēm. Tās atjaunotā versija tiks izrādīta jaunajā mākslas telpā “64 krēsli”, un tajā piedalīsies Agnese Zeltiņa, Andris Bulis, Rihards Lepers un citi aktieri, informē Juris Millers.

Jau decembrī ir gaidāma arī Agneses Zeltiņas jaunā monoizrāde, par kuru plašāka informācija tiks sniegta tuvāko nedēļu laikā. Vairākus gadus Agnese Zeltiņa ir dzīvojusi un strādājusi ārzemēs, taču pēc režisores Gaļinas Poliščukas uzaicinājuma viņa šoziem strādās Latvijā.

Jaunās mākslas telpas “64 krēsli” atklāšana notiks 3. oktobrī, bet plašākai publikai tā būs pieejama no 4. oktobra. Biļetes uz pirmajām izrādēm “Face Book. Post scriptum” jau ir pilnībā izpārdotas.

Mākslas telpa “64 krēsli” ir privātas iniciatīvas projekts, kura rezultātā kādreizējais komunālais dzīvoklis Marijas ielā 20, iepretim koncertzālei “Palladium” ir pārveidots par mākslas telpu, kurā ir paredzētas ne tikai teātra izrādes, bet arī akustiskie koncerti. Šobrīd izziņotie pasākumi ir Andra Buļa izrādes “Face Book. Post Scriptum”, “Lidojums”, izrādes “Mēs” jauniestudējums, kā arī 2014. gada 7. martā gaidāmā pirmizrāde “Gumijas princis”. Akustisko koncertu sēriju aizsāks Martin Confused, Brāļi Ziemeļi un Niks Matvejevs. Biļetes uz visiem pasākumiem ir pieejamas “Biļešu paradīzē”.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV