Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Klajā nāk Pola Makennas grāmata "Es varu padarīt tevi laimīgu"

Easyget.lv, 11.09.2013. 19:27

Apgāds Zvaigzne ABC laidis klajā britu hipnotizētāja un populārzinātnisko bestselleru autora Pola Makennas darbu "Es varu padarīt tevi laimīgu" un hipnozes CD.
Klajā nāk Pola Makennas grāmata "Es varu padarīt tevi laimīgu"

Līdz šim Zvaigzne ABC latviešu valodā izdevusi Pola Makennas grāmatas "Atmet smēķēšanu šodien, nepieņemoties svarā" un "Maini savu dzīvi 7 dienās". Slavenais britu hipnotizētājs un populārzinātnisko bestselleru autors apgalvo: "Es varu padarīt tevi laimīgu".

Neatkarīgi no tā, vai jūties bēdīgs, garlaikots, nomākts, depresīvs, visai apmierināts vai pat samērā laimīgs, šajā grāmatā piedāvātā sistēma palīdzēs kļūt vēl laimīgākam. Pēdējos 25 gadus Pols Makenna ir pavadījis, pētot un attīstot veidus, kā padarīt cilvēkus laimīgākus. Viņš ir izveidojis sistēmu ar tūlītēju, iedarbīgu un izmērāmu efektu uz cilvēka laimes izjūtu. Šī metode palīdz izveidot satvaru, kas kalpo par laimes pamatu.

Zinātniski pierādīts, ka laimes daudzums ir nevis fiksēts, bet gan mainīgs lielums. To var vairot, ja regulāri ar sevi strādā, sekojot vienkāršām norādēm un izmantojot spēcīgus psiholoģiskos paņēmienus.

Pētījumos atklāts, ka laime ir rodama nevis lietās un cilvēkos, kas ir ap mums, bet gan mūsu attieksmē pret lietām un cilvēkiem mums apkārt. Patiesa laime ir iekšējs darbs ar sevi.

Cilvēka prāts ir kā dators ar unikālu programmatūru, kas nosaka domāšanu un uzvedību. Gandrīz visu sarežģījumu iemesls ir negatīvās programmatūras mūsu zemapziņā. Šai grāmatai pievienotais hipnozes CD palīdz aizstāt negatīvo domāšanu ar pozitīvām programmām. Tās identificē un pastiprina faktorus, kuri rada laimes izjūtu.

Vari pat neticēt šai sistēmai! Laime nav saistīta ar veiksmi vai ticību - to rada noteikta veida domas un rīcība. Izmanto šo grāmatu, uzņemies atbildību par savu dzīvi un kļūsti laimīgāks jau šodien!

Pēdējos divdesmit gados Pols Makenna miljoniem cilvēku ir palīdzējis kļūt slaidiem, vairot pašapziņu, atmest smēķēšanu, pārvarēt bezmiegu un samazināt stresu. Viņš ir slavenākais britu hipnotizētājs un populārzinātnisko bestselleru autors: pēdējo 3 gadu laikā ir pārdoti 3 miljoni Pola Makennas grāmatu. Viņa TV šovus ir noskatījušies un seminārus apmeklējuši simtiem miljonu cilvēku 42 valstīs visā pasaulē.

Savu unikālo personiskās transformācijas metodi Pols Makenna ir izmantojis, strādājot ar Holivudas filmu zvaigznēm, olimpisko zelta medaļu ieguvējiem, rokzvaigznēm, veiksmīgiem uzņēmējiem un pat karaliskās ģimenes locekļiem.

Viņš pastāvīgi pārsteidz savu auditoriju, lasītājus un klientus, parādot, kā nelielas izmaiņas cilvēka dzīvē var dot lielus rezultātus.

Plašāka informācija par Polu Makennu un viņa grāmatām mājaslapā http://www.paulmckenna.com

No angļu valodas grāmatu tulkojusi Inese Beljāne Lavleisa. CD latviešu valodā ieskaņojis hipno- psihoterapeits Edgars Skrodelis, www.hipnoze.lv

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV