Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Klajā nāk Deivida R. Hamiltona grāmatu „Vai dzīve ir iepriekš izplānota?”

Easyget.lv, 13.09.2013. 11:18

Apgāds „Lietusdārzs” izdevis Deivida R. Hamiltona grāmatu „Vai dzīve ir iepriekš izplānota?”. Autora darbs „Domā vesels!” latviešu lasītājiem jau labi pazīstams.
Klajā nāk Deivida R. Hamiltona grāmatu „Vai dzīve ir iepriekš izplānota?”

Deivids R. Hamiltons ir ieguvis doktora grādu ķīmijā un strādājis zinātnisku darbu farmācijas nozarē. Viņš sarakstījis grāmatas, kas lasītājus iepazīstina ar cilvēka iekšējo spēku iespējām un māca pārvaldīt savu dzīvi. Tās tulkotas vairākās valodās un guvušas lielu atzinību.

Gandrīz ikvienam agrāk vai vēlāk rodas jautājums „Kāpēc mana dzīve ir tāda, kāda tā ir?”. Plašāk skatoties, tas ir jautājums par likteni un cilvēka brīvo gribu. Ar to saistīti citi jautājumi, kas cilvēku prātus urdījuši gadsimtiem ilgi. Vai viss izlemts bez cilvēka līdzdalības? Vai brīvā griba tomēr spēj ietekmēt likteni? Vai cilvēks spēj pārvaldīt savu dzīvi? Kā lai ikdienas nemierā rod mieru?

Savā jaunākajā grāmatā Deivids R. Hamiltons aplūko zinātniskus pierādījumus, kas palīdzēs rast atbildes.
Autors ne vien izskaidro jaunākos zinātniskos pētījumus par laiku, hronobioloģiju, kvantu biolaukiem, epiģenētiku, dabas cikliem un daudziem citiem fenomeniem, bet arī atklāj, kā tie ietekmē mūsu ikdienu. Grāmatā sniegti lieliski padomi, kā stiprināt savu brīvo gribu, pārstāt cīnīties ar likteni un sākt pārvaldīt to. Autors sniedz padomus, kā radīt savas dzīves apstākļus un notikumus un izmantot likteņa spēkus savā labā.

Grāmata sniedz ne vien pārsteidzošas zināšanas par brīvās gribas un likteņa mijiedarbību, bet arī daudzus praktiskus vingrinājumus, kas palīdzēs izvirzīt mērķus, vizualizēt un sasniegt tos. Tā ļaus saprast, kā būt noteicējiem pār savu dzīvi!

No angļu valodas tulkojusi Dace Saule.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV