Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Komentāri rakstam: "Valters un Rapa" dubulto grāmatas "Kampējs. Stāsts par Andri Šķēli un vērdiņu" cenu

jaunākie lejā

nu 07.03.2008. 09:33

neko jau vi;ns; tur nav sapeln'jis:

Lapsa februārī apollo vaimanāja, ka konts viņam mīnusos un kredīts jāmaksā. Nu lētticīgie tagad arī samaksās par Lapsas problēmām.

Citēju: „Savukārt dažas dienas vēlāk pamanīju, ka no mana konta banka nezināmā virzienā aizvilkusi gandrīz deviņus simtus latu. Tiesa, arī iepriekš katra mēneša 20. datumā no konta tika noskaitīti iepriekšējā mēneša kredītkartes tēriņi, taču par noskaitāmo summu vienmēr laikus brīdināja e-rēķins, turklāt šoreiz tāda nebija, savukārt mistiskā summa nez kāpēc aizskaitījās jau vairākas dienas pirms iepriekš ierastā termiņa. Dažam summa varbūt šķistu smieklīga, taču manu kontu no cik necik ciešamiem plusiem tā pēkšņi pārcēla pamatīgu mīnusu valstībā, un arī kategoriskā prasība dzīvokli par jaunu apdrošināt krietni pirms termiņa (citādi «mēs paši veiksim īpašuma apdrošināšanu») mani nekādi nevarēja iepriecēt.”

Seleckim jau bija laba grāmata par Šķēli, neko būtiski jaunu Lapsa nav atradis.

Nu jā, naudiņu vajag, Lapsa pats aģitēja balsot par dalību ES, tagad cenas kož zaķītim, piedodiet, lapsai.

nu 07.03.2008. 09:34

ja autors (lato Lapsa) pat pats savu vārdu juridiski noformē kā pseidonīmu, tad viņa grāmatai nav vērtības - viņš(UN NEVIENS) juridiski neatbild par satura patiesumu. Bet pretendē uz vēstures rakstīšanu. Tiešām likumīgais apmelotājs nav sliktāks jēdziens par likumīgo zagli!

citāts 07.03.2008. 09:34

Protams, ar godīgu diskusiju sevi neapgrūtina arī Lato Lapsa. Reaģējot uz kritiku, Lato Lapsa nemin nekādus pierādījumus, piemēram, diskusijā apšaubītajam savam un līdzautoru apgalvojumam, ka 62 Latvijā populāri rakstnieki, dzejnieki un kultūras darbinieki (piemēram, Imants Ziedonis, Jānis Peters, Vizma Belševica, Māris Čaklais, Marina Kosteņecka, Māra Zālīte, Alberts Bels, Viktors Avotiņš, Ēriks Hānbergs, Andris Jakubāns, Andris Kolbergs, Regīna Ezera un Ilze Indrāne) saņēmuši G. Astras piederīgo vēstuli. Pēc apgalvojuma par vēstules saņemšanu viņi visi tika apvainoti nereaģēšanā. Patiesības noskaidrošanas vietā Lato Lapsa, „Delfos” brīžiem lietojot netulkotus krievu izteicienus un nosaukumus, piedraud sacerēt vēl vairāk līdzīgas kvalitātes „vēstures” tekstu.

Dzeltenā prese ar visiem saviem meliem un puspatiesībām esot iecienīta lasāmviela noteiktos sabiedrības slāņos. Tomēr pasniegt arī nākamos Lato Lapsas sacerējumus ar reklāmas saukli „reālā, īstā, patiesā ... vēsture„ gan varēs tikai ļoti naiviem pircējiem.

http://nato.lv/suverenitate.htm

antišķēle 07.03.2008. 09:35

Iesaku izlasīt rakstu PIEZĪMES UZ ŠĶĒLES MĀKOŅU MALĀM http://www.nato.lv/diskusijapresee.htm (otrais no augšas:)

citāts 07.03.2008. 13:13

Konstantins Pupurs Helsinki -86 dibinātājs
par Lato Lapsas grāmatu:

Labdien,

Aizvakar saņēmu grāmatu. Vel nepaspēju visu izlasīt līdz galam, tikai izšķirstīju atsevišķas nodaļas un palasīju par dažādiem cilvēkiem. Ka bijušajam “helsinkietim”, viss, kas attiecas uz mūsu grupas cilvēkiem, lai paliek uz to autoru sirdsapziņas, bet kāpēc tādas neprecizitātes un faktu noklusēšana attiecība uz citiem?

Piemēram, par bijušo ASV Armijas kapteini Herbertu Lindi? Jūs pat neminat to faktu, ka viņš bija kapteinis ASV Armijā. Bet tanī pašā laika citējat citus, ka viņš bija “stulbs” un “bez augstākās izglītības”, cilvēks, kas “Amerika nebija atradis sev vietu”!
Man bija tas gods īsu laiku pazīt kapteini un ar visu atbildību es teikšu, rets kāds no Rietumiem nākošais latvietis būtu bijis tik neviltoti nacionāli un patriotiski noskaņots un ar tādu lielu apņēmību gatavs palīdzēt Latvijas Republikas jaunatjaunotai armijai! Mīļie cilvēki, kā var vispār tā rakstīt, kaut vai citējot citus, par vienalga kādu cilvēku?!

Jūs arī citējat G.Kristovski, ka lūk, viņš esot teicis, ka Herberts Linde esot bijis “…tikai labs rotas līmeņa speciālists…” Tātad iznāk, ka jūs paši sev runājat pretrunā? Vai tāds cilvēks varēja būt bez augstākās izglītības? Es esmu ASV armijas leitnants un ar visu savu Maģistra grādu no Londonas Ekonomiskas Skolas, esmu pagaidām derīgs tikai vada komandiera līmenim. Es jums saku, nevienam cilvēkam ASV prezidents nekad nepiešķirs virsnieka pakāpi, ja tam nebūs vismaz Bakalaura grāds un lai kļūtu par kapteini ASV Armija, vajag vismaz sešus gadus nodienēt un pēc tam iziet cauri sešu mēnešu ilgai Kapteiņu Skolai! Tātad, pēc grāmatas spriežot, viņš esot bijis “stulbs” un “bez augstākās izglītības”, bet tomēr “labs rotas komandieris”!
Jā, cilvēks krāja ieročus, ir tāds hobijs, nu un tad?…Bet to jūs arī nepieminat. Toties jūs pieminat toreiz safabricēto krimināllietu par ieroču kontrabandu. Vai viņš ir sēdējis cietuma par to?
Ne, jo lieta taču bija “pšiks”, ar baltiem diegiem šūta! Kā jūs varat saukt kādu (pēc jūsu rakstītā, jebkuram radīsies tāds iespaids) par kriminālu, ja sods pēc likuma netika izpildīts? Kaut gan sods bija, proti, kārtējo kārtīgo, konsekvento un nelokamo Latvijas patriotu jūs, “sarkanie” dabūjāt ārā ne tikai no Aizsardzības Ministrijas, bet ari no Latvijas! Tiem “sarkanajiem palkavniekiem” pat viņa Latvijas formas tērps, izgatavots pēc vecas Brīvās Latvijas parauga, ar ko viņš katru dienu gāja uz darbu, krita uz nerviem! Un tā bija ar daudziem citiem no Rietumiem atbraukušajiem (A.Jerumanis, N.Klaucēns un citi), kas 90.gadu sakuma ar atklātu sirds un dvēseli gribēja palīdzēt uzcelt jaunu tiesisku valsti!
Toties jūs uzņemat tādus rietumniekus, kas tik tiešām nebija vajadzīgi savās mītņu zemēs, tādus, ar kuriem viegli varēja sarunāt visādas negodīgas lietas, tādus pašlabuma meklētājus un avantūristus, kas bija ar mieru kopa ar vietējiem kangariem un komunistiem laupīt, izpostīt un visvisādā veidā pazemot savu tautu un zemi. Un viņi vēl joprojām Latvijā ir pie teikšanas.

Man palicis tāds, kā rūgtums mutē, lasot šo grāmatu, jo daudzās vietās tā ir ļoti neobjektīva, apzinātā veidā un ar speciālu nolūku slēpjot pozitīvus darbus un pozitīvas raksturīpašības, gandrīz par katru no minētajām personām.
Bulvāru preses stilā uzrakstīta, ļoti nekvalitatīva grāmata! Par nožēlošanu “dzeltenai presei” ir labs noiets. Apsveicu ar labu finansiālo ienākumu!

A. Malta LZS priekšsēd. 24.02.2009. 21:31

Nejauksim vārdus:

pilsonis - pilngadīga, rīcības spējīga persona,( Bērns un vājprātīgais nevar būt pilsoņi, jo viņi neatbild par savu rīcību)

Pavalstnieks - piederība pie valsts ( bērms un vājprātīgais var būt pavalstnieki , bet ne pilsoņi)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV