Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Sagatavojies, pirms skaties komēdiju par gangsteriem!

Easyget.lv, 17.09.2013. 13:09

Režisors Liks Besons izdaudzināts par prasmi zīmīgi veidot cīņas ainas. Stāsts par mafiju „Ģimene” nav izņēmums.
Sagatavojies, pirms skaties komēdiju par gangsteriem!

Džovanni Mandzoni (Roberts de Niro) nodod savus līdzdalībniekus – Ņujorkas mafijas grupējumu. Viņa ģimene ir spiesta slēpties liecinieku aizsardzības programmas aizsegā. Diemžēl FIB aģentam Stensfīldam (Tomijs Lī Džonss) uzdots gādāt par to, lai ģimene neievārītu ziepes. Itāliešiem, kas ilgus gadus piederējuši pie mafijas klana, ir grūti dzīvot klusi un mierīgi. Drīz vien viņi atgriežas pie ierastā dzīvesveida ar noziedzības pieskaņu.

Pirms filmas skates ir šis tas jāzina.

  • Neejiet uz kinoteātri izsalkuši. Megijas (Mišela Feifere) gatavotā ēdiena smarža jūtama pat kinoteātrī. Katru dienu viņa taisa gardus itāliešu ēdienus savai ģimenei un cienā ar tiem FIB aģentus, kas dzīvo pretējā ielas pusē un apsargā ģimeni. Megijai ir savs viedoklis par franču kulināriju, un viņa droši to pauž. 
  • Klau, šis vīrietis ir kaut kur redzēts. Filmā piedalās visiem zināmie aktieri Roberts de Niro, Mišela Feifere un Tomijs Lī Džonss un citi aktieri tikpat spilgtās lomās. Domeniks Lombardoci no seriāla „Noklausīšanās” tēlo vienu no FIB aģentiem, kas apsargā ģimeni. Vinsents Pastore no „Soprāno ģimenes” ir gangsteris, kas vajā Mandzoni ģimeni. Dominiks Kjanēze tēlojis „Soprāno ģimenē” un „Krusttēvā 2”; viņam atkal tikusi viscienījamākā mafijas bosa loma.
  • Filmā „Ģimene” tiek apspriesta cita filma par mafiju. Filmas izpildproducents ir pats Mārtins Skorsēze, kura izcilais režijas darbs tiek apspriests komēdijā „Ģimene”. Kā tā ? Roberta de Niro varonis un viņa kaimiņi uzaicināti uz kulta gangsterfilmas „Labie puiši” skati. To apspriežot, pagrīdes noziedznieks neviļus nodod sevi, jo lieliski pārzina mafijas ikdienu.
  • Ābols nekrīt tālu no ābeles. Kā jau paredzams, Roberta de Niro varonis Freds saziņā ar apkārtējiem izmanto parastus rīkus – beisbola nūju, āmuru un citus smagus priekšmetus. Arī viņa mīļotā sieviņa nav pārāk iecietīga, īpaši pret tiem, kuri bilst ko sliktu par ģimeni. Dēls Vorens un meita Bella, būdami jaunāki un mazāk pieredzējuši, ir vecāku spoguļattēls – Vorens izmanto klasesbiedrus savās interesēs, Bella veikli tiek galā ar tiem, kuri cenšas darīt viņai pāri vai viņu aizskart. Izšķirīgajā mirklī, kad uz spēles ir dzīvība, izrādās, ka bērniem nav sveši arī šaujamieroči. 
  • Iemīlas pat visskarbākie gangsteri. Seksīgā Bella prot sašķaidīt tenisa reketi, triecot puisim pa galvu, taču mīlestība viņai miglā tīta. Viņa pārzina automātiskos ieročus, bet sirdslietas ir kas cits – viņa nonāk krustcelēs un gandrīz iet bojā. Meitene iemīlas studentā, kas māca viņai matemātiku un vēl šo to... Vai viņš kļūs par skaistules ceļvedi laukā no viņas trakās un ļoti bīstamās dzīves?

Filmas „Ģimene” pirmizrāde Latvijas kinoteātros – 27. septembrī.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV