Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Seriāls „Mūsu Čārlijs” atgriežas pie televīzijas skatītājiem

Easyget.lv, 18.09.2013. 11:03

No 23. septembra darbdienās pulksten 15.40 LTV7 demonstrēs skatītāju iemīļoto seriālu visai ģimenei – “Mūsu Čārlijs”. LTV7 piedāvās Čārlija piedzīvojumus Latvijā vēl nerādītās - 11. sezonas - sērijās.

Čārlijs ir visslavenākais pērtiķītis ne tikai Vācijā, bet vairāk nekā 15 valstīs, sākot ar Portugāli un beidzot ar Vjetnamu. Savas pastāvēšanas 18 gados seriāls „Mūsu Čārlijs” kļuvis par vienu no visu laiku vispopulārākajiem ģimenes seriāliem.

Arī šajā sezonā šimpanze Čārlijs joprojām naski izjoko cilvēkus un iekuļas dažādos piedzīvojumos. Veterinārārstam Maksam, kurš viņu pieņēmis savā ģimenē un arvien ir ļoti aizņemts darbā, Čārlija palaidnības ne vienmēr ir pa prātam. Sērijas sākas ar negaidītu Maksa ģimenes radinieka ierašanos un viņa pirmajiem pārsteigumiem haotiskajā, bet ļoti jaukajā ģimenē, kuras pilntiesīgs loceklis ir šimpanze Čārlijs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV