Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Par vislabāko politisko drāmu dēvētais seriāls „Valdība” - uz TV ekrāniem

Easyget.lv, 19.09.2013. 12:00

No 3. oktobra ceturtdienās pulksten 22.15 LTV1 demonstrēs Britu Kinoakadēmijas godalgotā, prestižajai „Emmy” balvai nominētā seriāla „Valdība” trešās – visjaunākās, šogad veidotās un arī pēdējās – sezonas sērijas. Par visu laiku vislabāko politisko drāmu dēvētais seriāls „Valdība” reālistiski rāda cīņu par politisko varu un sekas, ko tā izraisa katra iesaistītā cilvēka dzīvē.
Par vislabāko politisko drāmu dēvētais seriāls „Valdība” - uz TV ekrāniem

Seriāla „Valdība” („Government/ Borgen”) autori, kas radījuši arī sensacionāli slaveno dāņu seriālu „The Killing” („Forbrydelsen”), meistarīgi rada unikālu iespēju piekļūt politisko spēļu parasti neredzamajai pusei, iepazīt īstās sejas aiz publikai pavērstajām nevainojamajām politiķu maskām un viņu ikdienas dzīvi, kurā tāpat kā ikvienam mūsdienu pasaulē ir jāprot atrast līdzsvars starp publisko un privāto, starp karjeru un ģimeni, apjaust mediju milzīgo nozīmi varas spēlēs. Tas viss ļāvis seriālam „Valdība” kļūt par apvērsumu politiskās drāmas žanrā televīzijā.

Seriāla „Valdība” trešā sezona aizsākas divus ar pusi gadus pēc iepriekšējās sezonas noslēguma notikumiem. Sastapsim pavisam citādu galveno varoni Birgitu Nīborgu - viņa vairs nav ne premjerministre, ne arī savas partijas līdere, bet pametusi politisko arēnu, lai dotu vietu citiem. Viņa centusies distancēties no politiskās vides, tomēr jautājumi „Ko jūs darītu, ja būtu premjerministre” izskan joprojām. Birgita nevar neievērot pārmaiņas savā agrākajā partijā, nevar ar tām samierināties, tāpēc beidzot izlemj sākt visu no jauna un atgriezties politikā. Arī jaunās sezonas sērijas uzdod jautājumu – vai vari sasniegt varas virsotni un vienlaikus palikt tas, kas esi?

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV