Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

“Neprāta cenā” ienāk jauns varonis!

easyget.lv, 24.05.2007. 09:45 | komentāri (1)

Latvijas Televīzijas veidotajā, skatītāju iemīļotajā seriālā “Neprāta cena” šonedēļ filmēšanos uzsācis jauns varonis – Gustavs, kura lomā iejūtas Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis.
“Neprāta cenā” ienāk jauns varonis!
Tādējādi seriālā turpmāk redzēsim abus 2006. gada labākās izrādes - Dž. Dž. Džilindžera “Kaligula” – titulvaroņus: kā zināms, šajā lomā žilbina gan Ģirts Ķesteris, kas seriālā “Neprāta cena” atveido Leonu, gan Gints Grāvelis.

Lai kaut mazliet skatītāju sagatavotu Gustava uznācienam, atklāsim, ka savulaik Gustavs bijis policists, bet nu strādā par miesassargu, kurš apsargā Rēzijas Kalniņas varoni Diānu... Gustavs ir mūsdienīgs, atraktīvs, seksīgs un stilīgs puisis, turklāt viņš ir sens Armanda draugs. Seriālā pirmoreiz viņu ieraudzīsim, nesot uz rokām Diānu... Ar ko gan beigsies skaistas sievietes sargāšana?

Latvijas Televīzija arī atgādina, ka no 1. jūnija LTV1 mājas lapā (www.ltv1.lv) sāksies mēneša konkurss, kas būs veltīts seriālam “Neprāta cena”: uzvarētājus gaidīs vērtīgas un visai neparastas balvas.

LTV seriāls “Neprāta cena” LTV1 ēterā ir kopš 2006. gada 9. oktobra, tas paspējis iekarot skatītākā seriāla statusu un tā uzņemšana tiek plānota vairāku gadu garumā. Ārskati filmēti skaistajā Sventes muižā, bet iekšskati – Latvijas Televīzijas 6. studijā, kur speciāli šī seriāla uzņemšanai uzbūvēti 12 spēles laukumi.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV