Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latviski izdota īru mistiķes Lornas Bērnes autobiogrāfija

Easyget.lv, 24.09.2013. 11:42

Apgāds Zvaigzne ABC laidis klajā par starptautisku bestselleru kļuvušo un neparasti iedvesmojošo mūsdienu īru mistiķes Lornas Bērnes autobiogrāfiju "Eņģeļi manos matos".
Latviski izdota īru mistiķes Lornas Bērnes autobiogrāfija

Grāmatā Lorna ļoti dzīvi stāsta par nabadzību bērnībā un atstumtību pusaudzes gados, par patstāvīgā darba gaitām Dublinā, par pirmo mīlestību un jaunās ģimenes traģēdiju. Un tomēr viņas stāsts nešaubīgi apliecina, ka mūs vienmēr un visur pavada eņģeļi. Eņģeļi mūs mīl tādus, kādi esam, viņi sargā un palīdz ikvienam jebkurās gaitās.

“Eņģeļi manos matos” lasītāji visā pasaulē apliecina, ka šī grāmata ir atgriezusi cerību, likusi saprast, ka viņi nekad nav vientuļi, ka blakus vienmēr ir sargeņģelis un viss, kas jādara – jālūdz tā palīdzību. Jautāsiet, kā to izdarīt? Kā sazināties ar savu sargeņģeli? Autore ir papildinājusi grāmatu ar divpadsmit ieteikumiem, kā izveidot saikni ar sargeņģeli un ar savu neparasto pieredzi ikvienu iedvesmo uzaicināt eņģeļus arī savā dzīvē: “Eņģeļi ir brīnišķīgi skolotāji. Mums tikai jālūdz viņiem palīdzība. Lūk, cik vienkārši!”

Lorna jau kopš mazotnes ir redzējusi eņģeļus un sarunājusies ar viņiem. Bērnībā šīs brīnišķīgās, spožās būtnes saistīja meiteni vairāk par cilvēku pasauli, tāpēc ģimene un pārējie viņu uzskatīja par garīgi atpalikušu. Eņģeļi Lornai bija piekodinājuši neparastās spējas turēt noslēpumā un atļāva tās atklāt grāmatā tikai tagad, kad viņas četri bērni jau ir pieauguši.

Eņģeļi Lornai stāsta, ka cilvēki esot aizmirsuši, ko patiesībā nozīmē dzīvot. Daudzi pārlieku steidzoties, cenzdamies pagūt un aptvert pilnīgi visu. Savukārt citi esot pārņemti ar materiālām vērtībām. Taču ne jau tāda dzīve ir paredzēta cilvēkiem. Caur Lornu eņģeļi cilvēkus aicina patiešām ieraudzīt citam citu, saskatīt dzīves skaistumu un atgādina uz brīdi aprimt, lai dziļi ieelpotu un izbaudītu dzīvi.

Stāstot par sevi, Lorna patiesībā pauž eņģeļu nesto vēsti par mīlestību, līdzjūtību, piedošanu un cerību. Viņa saka: “Mums visiem ir spārni - pat tad, ja nespējam to atzīt ne sev, ne citiem. Patiesībā mēs visi esam eņģeļi.”

Latviešu eņģeļu praktiķe un terapeite Maija Kadiķe par grāmatu "Eņģeļi manos matos":
“Lornas patiesais stāsts parāda, cik svarīgi ir sadarboties ar saviem eņģeļiem un cik ļoti tas izmaina pasauli ap mums. Lorna un viņas eņģeļi tam ir brīnišķīgs piemērs! Sajust eņģeļus savos matos var katrs. Vajag tikai tam noticēt! ”

Lorna Bērne (Lorna Byrne) piedzima 1955. gadā Dublinas priekšpilsētā Īrijā un agri iepazina gan nabadzību, bēdas un atstumtību, gan draudzību, ģimenes dzīves laimi un patiesu mīlestību. Pieaugot viņa arvien vairāk pieņēma savu citādību un sāka to izmantot līdzcilvēku labā. Lorna kā neviens cits spēj rosināt uzticēšanos eņģeļu spēkam. Tagad viņa ir atzīta dziedniece un mistiķe, pie kuras pēc padoma vēršas tūkstošiem lūdzēju no visas pasaules.

Lornas Bērnes grāmatas “Eņģeļi manos matos” un “Kāpnes uz debesīm” ir kļuvušas par starptautiskiem bestselleriem.
Grāmata "Kāpnes uz debesīm" jau šoruden tiks izdota arī latviešu valodā.

Vairāk informācijas par autori mājaslapā www.lornabyrne.com

Intervija, kurā autore atklāj, kā redz Latvijas sargeņģeli: https://www.youtube.com/watch?v=ygfdb3As7s8

No angļu valodas tulkojusi Vanda Tomaševiča.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV