Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Klajā nāk Amandas Brukfīldas grāmata “Mīlestības tilti”

Easyget.lv, 26.09.2013. 12:08

Apgādā Kontinets latviski izdots britu rakstnieces Amandas Brukfīldas jaunākais romāns “Mīlestības tilti” - kinofilmas cienīga sāga par patiesas mīlestības dziedinošo spēku.
Klajā nāk Amandas Brukfīldas grāmata “Mīlestības tilti”

Dagijs ir izcils savā profesijā. Pavārs, kurš savulaik veiksmīgi vadījis lielisku Londonas restorānu, šobrīd ir uz izmisuma robežas, turklāt nespēj vienoties ar šķirto sievu – pie kura no viņiem dzīvos pusaugu meita.

Dagija labākais draugs Saimons labprāt iesaistās Dagija atbalsta komandā un kopā ar draugu ģimenēm palīdz viņam tikt pāri dzīves smagākajiem brīžiem. Reiz Saimons šķērso līniju, aiz kuras nenovēršami aizsākas drāma, kas ietekmē viņus visus…

Lielbritānijas romantiskās drāmas lielmeistares Amandas Brukfīldas rokās ikviena romāna varoņi iegūst pazīstamus un dziļi saprotamus vaibstus. Romānu centrā allaž ir mazās lietas, kas veido lielo dzīvi. Bagātīgs un raits valodas plūdums arvien valdzina un ievelk lasītāju. Izpratne par cilvēciskajām vājībām un dzīves kārdinājumiem liek aizdomāties par dzīves pamatvērtībām, un ikdienas mazo darbību nozīmi kopējā raksta veidošanā.

Lasītāji Latvijā jau ir iepazinuši Amandas Brukfīldas daiļradi sirsnīgajā, dzīvesgudrajā romānā “Pastaiga mākoņos”.

“Reti kurš autors spēj ar tādu siltumu un izpratni atainot vistumšākos attiecību samezglojumus…” raksta Daily Mirror.

No angļu valodas tulkojusi Liene Akmens, vāka dizains Artūrs Zariņš, 448 lpp.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV