Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Kultūras ceļvedī - Gustavo "Noslēguma ballīte" un Dilana Morana atgriešanās

Easyget.lv, 26.09.2013. 13:12

Nedēļas izskaņas kultūras programmā nozīmīgu vietu rod gan atvadu, gan atkalredzēšanās prieks.
Kultūras ceļvedī - Gustavo "Noslēguma ballīte" un Dilana Morana atgriešanās

Ceturtdien, 26. septembrī, plkst. 18.00 Liepājas Sv. Trīsvienības katedrālē koncertā „Ģēnija atdzimšana” Liepājas Ērģeļmūzikas festivāla ietvaros uzstāsies ērģelnieks Tarass Bagiņecs no Krievijas.
Plkst. 18.00 Rīgas Latviešu biedrības Līgo zālē notiks aktrises Lilitas Bērziņas atcerei veltīts sarīkojums „Spīdolas Aicinājums”.
Plkst 19.00 mākslas centrā Totaldobže notiks projekta "Baltās skaņas. Latvija-Azerbaidžāna" ieskaņas koncerts.

Piektdien, 27. septembrī, plkst. 19.00 Lielajā Ģildē Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris aicina uz sezonas atklāšanas koncertu, kurā skanēs īstas simfoniskās mūzikas delikateses.
Plkst. 20.00 Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē uzstāsies stand-up komēdijas lielmeistars Dilans Morans ar apbalvojumus un skatītāju atzinību guvušo šovu "Yeah Yeah".
Arēnā Rīga notiks Baltijā grandiozākie studiju gada atklāšanas svētki „Studentu Paradīze”. Sarīkojumā uzstāsies Arstarulsmirus, kas agrāk bija pazīstams kā Gustavo, Gacho, grupas Bedwetters, Astro'n'out un Bermudu Divstūris, Miks Dukurs & Fakts, DJ Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Ai-Va un citi mākslinieki.
Fonoklubs aicina uz piektās gadadienas svinību pirmo vakaru, kad par muzikālo noformējumu gādās kluba DJ komanda, pēc kārtas uzstājoties astoņiem dīdžejiem, kas būs līdzšinējais kluba rekords.

Sestdien, 28. septembrī, plkst. 16.00 Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas simfoniskais orķestris mūzikas interesentus aicina uz sezonas atklāšanas koncertu „Jāzepa Vītola zīmē”, kas notiks JVLMA Lielajā zālē.
Plkst. 19:00 Mazajā ģildē notiks Rudens Kamermūzikas festivāla atklāšanas koncerts “Šūberts, Mendelszons un Pjacolla”.
Klubā Nabaklab notiks Skuteļa albuma "Siltums" prezentācijas koncerts.
Fonoklubā piecu gadu jubilejas svinību otrajā vakarā uzstāsies leģendārā rokgrupa Linga.

Svētdien, 29. septembrī, ar koncertu Kaņepes Kultūras centrā Rīgā pirmoreiz Latvijā viesosies rokmūzikas trio White Hills no Bruklinas Ņujorkā. Koncertu ievadīs ansamblis Židrūns.

Par notikumiem koncertdzīvē ik ceturtdienu plkst. 18:00 iespējams dzirdēt portāla Easyget.lv raidījumā "Rakumi" radio "NABA" ēterā FM 93,1 un internetā.

Foto: Gustavo. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV