Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Godalgotā Norvēģijas filma bērniem „Zariņš” - oktobrī LTV1

Easyget.lv, 26.09.2013. 13:40

No 12. oktobra sestdienās pulksten 12.00 LTV1 demonstrēs Norvēģijā tapušo ģimenes piedzīvojumu komēdiju “Zariņš”, kuras pamatā ir Norvēģijā populārie, par norvēģu Astrīdu Lindgrēni dēvētās bērnu rakstnieces Annas Katarīnas Vestlijas romāni.

Triloģija “Zariņš” vēsta par puisēna Lillebrora un viņa iedomu drauga Zariņa piedzīvojumiem. Tādi kā Zariņš neaug kokos, bet tikai bērnu iztēlē, un nāk talkā tad, kad nav neviena, ar ko spēlēties. Viņš nav nekāds parastais zars vai pagale, ko var aizmirst malkas grēdā, viņš dodas līdzi visos piedzīvojumos!

LTV1 trijās sestdienās demonstrēs ģimenes piedzīvojumu komēdijas „Zariņš” visas daļas – 12. oktobrī filmu „Zariņš” (Twigson/ Knerten. 2009. Režisors – Osleiks Engmarks.), kas saņēmusi Amanda balvu kā labākā bērnu filma Norvēģijā, 19. oktobrī – „Zariņš apprecas” (Twigson ties the knot/ Knerten gifter seg. 2010. Režisors – Martins Lunds) un 26. oktobrī “Zariņš nepatikšanās” (Twigson in Trouble/ Knerten i knipe. 2011. Režisors – Arilds Ostins Omundsens).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV