Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pasaule, kurā nepastāv likumi, – trillerī „Uz visu banku”

Easyget.lv, 26.09.2013. 14:34

No 27. septembra Latvijā sāk izrādīt režisora Breda Fūrmena („Ielu advokāts”) trilleri ar Benu Afleku, Džastinu Timberleiku un Džemmu Artertoni galvenajās lomās.

Lai samaksātu par mācībām koledžā, Ričijs izmēģina laimi interneta pokera spēlē. Ciešot neveiksmi pēc neveiksmes, viņš noskaidro, ka spēles norise tiek kontrolēta no kādas salas Kostarikā. Ričijs nolemj doties uz turieni, lai atmaskotu negodīgo spēļu organizētāju Aivenu, taču negaidot kļūst par viņa mācekli un galveno palīgu. Viņu attiecības kļūst nestabilas un atmosfēra sāk nokaitēties brīdī, kad FIB aģents piesaista Ričiju, lai iegūtu pierādījumus par sava bosa noziedzīgo darbību. Lai izkļūtu no situācijas ar veselu ādu, Ričijam nekas cits neatliek, kā sākt bīstamu spēli uz visu banku.

Bens Afleks ir pazīstams pokera spēlētājs. Viņš pirmo reizi ieinteresējās par kāršu spēli, pateicoties savam draugam Metam Deimonam , kad viņš gatavojās lomai filmā "Rounders ". Bena hobijs kļuva par kaut ko vairāk – 2004. gadā, aktieris kļuva par čempionu Kalifornijā. Tagad slavenais pokera spēlētājs ir gatavs dalīties ar savu pieredzi un zināšanām, lai palīdzētu Džastina Timberleika tēlotajam personāžam filmā „Uz visu banku”.

Džastins Timberleiks par saviem kolēģiem filmā „Uz visu banku”: Džemma Artertone -fantastiska aktrise, neticami skaista sieviete. Darbs ar viņu bija vienīga bauda. Attiecībā uz Benu Afleku - viņš tagad ir arī veiksmīgs režisors, jo viņam piemīt spēja redzēt filmai paredzēto materiālu visā tā daudzslāņainībā. Ir sajūta, ka filmējies kopā ar vecāko brāli – mēs patiešām esam ļoti labi draugi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV