Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Vācu kino klubā – filma „Tilts pār Ibaras upi”

Easyget.lv, 26.09.2013. 14:52

26. septembrī plkst. 19:00 kinoteātrī Splendid Palace iespējmas noskatīties vācu režisores Mihaelas Keceles 2012. uzņemtu filmu „Tilts pār Ibaras upi”.
Vācu kino klubā – filma „Tilts pār Ibaras upi”

Kosova 1999. gadā. NATO bumbvedēji bombardē zemi, lai izbeigtu serbu un albāņu savstarpējo karošanu. Jaunā serbiete Danica kopā ar abiem dēliem dzīvo serbu un albāņu apdzīvotā ciematā Ibaras upes krastos. Danica sēro pēc sava vīra, pilsoņu kara upura. Kad viņas mājā paglābjas smagi ievainotais KAA (Kosovas atbrīvošanas armijas) karavīrs Ramizs, Danicai nākas pieņemt lēmumu – nodot karavīru serbu miličiem vai nē. Apzinoties, ka pakaļauj dzīvības briesmām sevi un dēlus, Danica kopj un izglābj Ramizu. Abu starpā dzimst mīlestība, taču viņu trauslo laimi nodod kaimiņiene. Un Danicai nākas uzzināt, ka viņai nav nevienas vietas, kur izbēgt no kara. 

Lomās: Zrinka Cvitesica, Misels Maticevičs, Miloss Mesarovičs u.c.

Filma albāņu, serbu, vācu valodā, subtitri angļu valodā, sinhrons tulkojums latviešu valodā. Filma ieteicama no 12 gadiem. Ieeja: 2.00 Ls.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV