Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noklausies dziesmiņu no bērnu izrādes „Sarkangalvīte un vilks”!

Easyget.lv, 26.09.2013. 16:11

Latvijas Nacionālajā teātrī top izrāde bērniem „Sarkangalvīte un vilks”, un jau šobrīd iespējams noklausīties dziesmu "Meža likumi"
Noklausies dziesmiņu no bērnu izrādes „Sarkangalvīte un vilks”!

Režisors Elmārs Seņkovs un dramaturģe Rasa Bugavičute tradicionālo brāļu Grimmu sižetu ir papildinājuši ar maža parlamentu, kurā darbojas zaķis – Ainārs Ančevskis, bebrs – Uldis Anže, tītars - Jānis Āmanis, ods – Kristians Kareļins un ķirzaka – Romāns Bargais. Pirmizrāde notiks 18.oktobrī.

Jau tagad noklausies dziesmiņu "Meža likumi" no izrādes!

Dziesmas autors ir mūziķis Edgars Mākens (Gaujarts, Manta). Izrādē būs arī „dzīvā mūzika”, ko spēlēs četru zvirbuļu orķestris - ģitāras, bungas un pūšamie instrumenti.

"Visā pasaulē stāsts par Sarkangalvīti sākas vienādi - ir sasirgusi vecmāmiņa un mamma uztic savai gudrajai un rātnajai meitiņai apraudzīt vecmāmiņu un aiznest tai ciemakukuli. Un Sarkangalvīte dodas ceļā, kas ved cauri mežam. Par to, kas notiek mežā, un ar ko šis gājiens beidzas, ir daudz nostāstu. Mums būs pašiem savējais, jo režisors un viņa biedri sola īstu bērnu izrādi, ar mūzikas, smieklu un dažādu dzīvnieku klātbūtni," sola izrādes komanda.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV