Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Top izrāde pēc Virdžīnijas Vulfas romāna “Delovejas kundze” motīviem

Easyget.lv, 30.09.2013. 12:18

Trešdien, 2. oktobrī, Totaldobže mākslas centra 3. stāvā (Ūnijas ielā 8/k2, Rīgā) būs iespēja noskatīties izrādi “Viņa sieva”.

Izrāde ir Latvijas Kultūras Akadēmijas Teātra mākslas maģistrantūras studentes Martas Elīnas Martinsones kursa darbs, un tā veidota pēc Virdžīnijas Vulfas romāna “Delovejas kundze” motīviem.

Voreni-Smiti līdz šim ir dzīvojuši laimīgu laulības dzīvi Londonā. Bet jaunais dzejnieks Septimuss sāk arvien vairāk attālināties no realitātes, atstājot savu sievu Rēziju vienu. Kas notiek ar sievieti, kuras dzīve sabrūk viņa acu priekšā? Vai laulība kā tāda nozīmē sievietes pašidentitātes zaudēšanu? Vai mīlestība cilvēku noved līdz ārprātam vai arī mīlestība ir šis ārprāts?

Izrādē “Viņa sieva” darbosies aktieri Daiga Kažociņa, Gatis Ungurs un Gundars Jakobsons. Izrādes scenogrāfiju un grafisko noformējumu veidojis Ivars Veinbergs, dramaturģiju – Madara Rampāne, mūzikas autors – Māris Butlers.

Ieeja bezmaksas.

Projekts tapis sadarbībā ar Latvijas Kultūras Akadēmiju, pateicoties Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV