Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Jaunais rakstnieks smīdina un šokē

Easyget.lv, 30.09.2013. 13:28

Grāmatu veikalos „Jānis Roze” nonākusi izdevniecības „Drukātava” izdotā grāmata „#528”. Tās autors ir pašmāju rakstnieks Maksims Trivaškevičs, kurš latviešu literatūras pasaulē debitēja 2012.gadā ar grāmatu „PretStraume”.
Jaunais rakstnieks smīdina un šokē

Grāmatā „#528” vēstīts par studentu dzīves aizkulisēm un akadēmiskās pasaules ēnas pusēm. Tas ir stāsts par vienkāršu studentu, kurš studiju procesa laikā sāk arvien spēcīgāk apzināties, ka sava potenciāla realizēšanai ar labu izglītību vien būs par maz. Pat vairāk – nereti tieši izglītība kļūst par galveno šķērsli sevis pilnveidošanai.

Grāmata būs saistoša studējošajiem un studēt gribētājiem, kā arī tiem, kas vēlas atcerēties savas studiju gadu izdarības. Papildus sulīgam un melnam humoram, kas uzplaiksnī gandrīz katrā grāmatas lappusē, tikpat bieži lasītāji saskarsies ar atziņām, domugraudiem un spēcīgiem, taču dažbrīd šķietami absurdiem draudzības, mīlestības un naida izrādīšanas veidiem.

Ar autora Maksima Trivaškeviča daiļradi iespējams bez maksas iepazīties autora mājas lapā www.cmirx.com. Tur elektroniskā variantā publicēti viņa īsie stāsti, grāmata „PretStraume”, kā arī jaunā darba „#528” pirmās nodaļas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV