Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Klajā nāk Keitas Forsaitas romāns „Rūgtais mīlas kauss”

Easyget.lv, 30.09.2013. 14:56

Latviski tulkots austrāliešu rakstnieces Keitas Forsaitas romāns “Rūgtais mīlas kauss”, informē apgāda Konktinents pārstāvji. Šis stāsts ir aizraujošs vēstījums par iekāri, apsēstību, neizzināto pasauli un mīlas varu un ir skaudri saprotams arī mūsdienu sievietes dvēselei.
Klajā nāk Keitas Forsaitas romāns „Rūgtais mīlas kauss”

Renesanses sirdī Itālijā mutuļo neprātīgas kaislības; šajā pasaulē valda skaistums un briesmas, valdzinājums un nodevība, mīla un māņticība.

Saules karalis Luijs XIV padzinis Šarloti Rozu de la Forsu no Versaļas galma, jo viņa iesaistījusies vairākās skandalozās dēkās. Meitenei piemīt apbrīnojams prāts, un mēle ir asa kā žilete. Diemžēl Saules karaļa pilī tie nav labākie ieroči izdzīvošanai galmā, kurā sievietes svarīgākā rota ir tikums un bezgalīga padevība karalim.

Burvība uzvirmo no katras lappuses. Šis stāsts ir aizraujošs vēstījums par iekāri, apsēstību, neizzināto pasauli un mīlas varu un ir skaudri saprotams arī mūsdienu sievietes dvēselei.

Sastapšanās ar Ticiāna slaveno mūzu, kuru viņš pirmo reizi gleznojis 1512. gadā, atklāj vēsturiskus paradoksus un raisa pārdomas vēl ilgi pēc romāna izlasīšanas.

Austrāliešu rakstniece Keita Forsaita pirmo romānu sarakstīja septiņu gadu vecumā. Tagad viņa ir daudzkārt apbalvota vairāk nekā 20 starptautisku bestselleru autore.

“Keita Forsaita radījusi stāstu, kurā netrūkst dailes, spēka un jēgas. Ikkatrā lappusē jūtama kvēla cieņa pret stāstīšanas mākslu un nozīmi,” raksta Booklover Book Reviews.

No angļu valodas tulkojusi Diāna Smilga, vāka dizains Artūrs Zariņš, 480 lpp.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV