Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Jāņa Rozes apgāda pirmais grāmatu klubs pulcē teju visu paaudžu pārstāvjus

Easyget.lv, 30.09.2013. 15:26

“Jāņa Rozes apgāds” rudeni sācis, atjaunojot grāmatu kluba tradīciju. 26. septembrī grāmatnīcā “Jānis Roze” Blaumaņa ielā 31, 2. stāvā norisinājās grāmatu kluba “Pie Grāmatnieka kunga” tikšanās, informē apgāda pārstāve Daiga Bitēna.

Atjaunotā kluba pirmā vakarēšana pulcēja ap 20 cilvēku – gandrīz visu paaudžu pārstāvjus. Viesu vidū bija arī rakstnieks Arvīds Kalme un literatūras blogeris Didzis Kukainis. Dalībnieki cits citam pastāstīja par grāmatu, kurai bijusi būtiska loma viņu dzīvē vai personības tapšanā. Vairāki stāsti raisīja aktīvas diskusijas un domu apmaiņu.

“Mēs ļoti priecājamies par iespēju apvienot līdzīgi domājošus cilvēkus,” grāmatu kluba apmeklētājiem sacīja Liene Briška, Blaumaņa ielas veikala “Jānis Roze” vadītāja. “Šādu pasākumu rīkošana ienes vairāk dzīvības mūsu veikala ikdienā, tādēļ ceram, ka grāmatu kluba biedru skaits tikai augs.”

Ja arī Tev patīk lasīt un pēcāk dalīties pārdomās par izlasīto, esi aicināts pulkā. Grāmatu klubā varēsi uzzināt par jaunumiem literatūras pasaulē, iepazīties ar citiem lasītājiem un diskutēt par visdažādākajām ar literatūru saistītām tēmām.

Turpmāk grāmatu kluba tikšanās paredzēta katra mēneša pēdējā ceturtdienā plkst. 19.00. 31. oktobrī, Helovīna jeb mošķu un šausmu dienā, grāmatu klubā tiks apspriesti divi šausmu literatūras autori: Stīvens Kings un Edgars Alans Po. Īstas spoku nakts atmosfēras radīšanai aicinām ikvienu grāmatu kluba dalībnieku sagatavot arī stāstu par kādu šausmu pasaku.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV