Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sandras Kalnietes grāmata par Tautas fronti iznāk angliski

Easyget.lv, 02.10.2013. 10:22

Sandras Kalnietes grāmata par Tautas frontes laiku "Es lauzu, tu lauzi, mēs lauzām, viņi lūza" ir iznākusi angļu valodā.

E-grāmata "Song to Kill a Giant: Latvian Revolution and the Soviet Empire’s Fall" pieejama visās lielākajās pasaules grāmatu krātuvēs, ieskaitot Amazon, Apple un Google.

"Esmu gandarīta, ka stāsts par mūsu tautas trešo Atmodu un Latvijas neatkarības atgūšanu turpmāk būs pieejams visiem angļu valodā lasošajiem vēsturniekiem, politologiem, studentiem. Visiem, kas pēta un interesējas par apspiestu tautu brīvības cīņām un nevardarbīgās pretošanās kustībām. Mēs, latvieši, varam lepoties, ka atguvām brīvību, neizlejot svešas asinis. Visi upuri uz mūsu brīvības altāra ir mūsējie," stāsta Sandra Kalniete.

Grāmata ir pieejama visos elektronisko grāmatu formātos un to var atrast caur www.kalniete.lv/eBooks
Grāmatā ir aprakstīti Latvijas neatkarības atgūšanas procesi un tā ir dokumentāla liecība par Latvijas Tautas Frontes veidošanos un Augstākās Padomes vēlēšanām.

Grāmatu angļu valodā tulkojis Kārlis Streips un ar Eiropas Parlamenta ETP grupas atbalstu izdevusi Publicētava.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV