Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Izdota Deivida Mičela grāmata “Jākoba de Zūta tūkstoš rudeņi”

Easyget.lv, 03.10.2013. 10:31

“Jākoba de Zūta tūkstoš rudeņi”, Deivida Mičela jaunākais latviski izdotais romāns, valdzina ar Austrumu eksotiku, noslēpumainām tradīcijām, slepenām norunām, greizsirdības un varas spēlēm, un trauslu mīlestības līniju.
Izdota Deivida Mičela grāmata “Jākoba de Zūta tūkstoš rudeņi”

Austrumu eksotika, Rietumu vēsais aprēķins. Bagātības un gods, mīlestība un senas tradīcijas. “Jākoba de Zūta tūkstoš rudeņi” atklās tālās Japānas tūkstoš noslēpumus un savaldzinās ar tēlaino stāstījumu – šī ir grāmata, kuru lasot, ikdiena aizmirsīsies.

Jaunais tirgonis Jākobs de Zūts ierodas Japānā, ilgodamies doties mājup, bet aizbrauc no tās, ilgodamies atgriezties...

“Jākoba de Zūta tūkstoš rudeņi” ir dārgumu lāde, kurā noglabāti vēstījumi par liktenīgiem lēmumiem, neiespējamām jūtām, aizliegumiem un to pārkāpšanu, indētājiem un intrigantiem – un vīrieti, kurš godu vērtē augstāk par dzīvību. Pirmklasīga daiļliteratūra, vēsturisks spriedzes romāns, ko caurvij mirdzošs aizliegtas mīlestības pavediens.

“Jākoba de Zūta tūkstoš rudeņi” – neparasts vēstījums par to, kā rietumnieciskas kaislības saduras ar austrumnieku mieru.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV