Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Kultūras ceļvedī - Manhetenas īsfilmu festivāla skate un Drūmvakars

Easyget.lv, 03.10.2013. 12:12

Arī šogad rīdzinieki aicināti noteikt Manhetenas īsfilmu festivāla uzvarētāju filmu skatē piektdien, bet sestdien Reiterna namā dārdēs smagās mūzikas vakars "Drūmvakar, Rīga II!".
Kultūras ceļvedī - Manhetenas īsfilmu festivāla skate un Drūmvakars

Tuvojoties Ilmāra Blumberga personālizstādes „Es nemiršu” noslēgumam, ceturtdien, 3. oktobrī, plkst. 18.00 Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zālē Arsenāls notiks „Ars Rezumē” pasākums ar māksliniekam veltītas dokumentālās īsfilmas „Zīmētājs” (2007) demonstrēšanu un filmas režisora un scenārista Dāvja Sīmaņa komentāru.
Plkst. 21.00 Kino Bize aicina uz festivāla Patriarha Rudens īsfilmu skati.
Krogā Aptieka vienu no retajiem koncertiem sniegs pašmāju apvienība Das Sonntags Legion

Piektdien, 4. oktobrī, plkst. 18.30 Totaldobže mākslas centrā notiks tikšanās ar mākslas kritiķi un izstāžu kuratoru Andri Brinkmani. Plkst. 21:00 mūzikas un improvizācijas cienītāji aicināti uz piektdienas vakara programmu Totaldžems @ Totaldobže.
Plkst. 19:00 kino Splendid Palace notiks īsfilmu festivāla Manhattan Short 2013. gada konkursa programmas skate.
Plkst. 19:00 Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē Rudens kamermūzikas festivāla 2013 ietvaros Ensemble Modern diriģentes Anu Tali vadībā aicina uz koncertu “No kurienes? Uz kurieni? – Mīti, nācija, identitātes I”. Koncerts LNO Jaunajā zālē notiks arī dienu vēlāk, 5. oktobrī, plkst. 19:00.
Klubā “Melnā Piektdiena” uzstāsies vācu smagā metāla meistari U.D.O..

Sestdien, 5. oktobrī, Latvijas 1. Rokkafejnīcā Reiterna namā notiks smagnējās mūzikas vakars „Drūmvakar, Rīga II!”.

Svētdien, 6. oktobrī, plkst. 18.00 kultūras pils „Ziemeļblāzma” aicina uz pianista Reiņa Zariņa solokoncertu — jaunā Steinway & Sons koncertflīģeļa ieskandināšanu.
Plkst. 19:00 Dirty Deal Teatro pirmizrādi piedzīvos jauns, inovatīvs F.Dostojevska romāna “Noziegums un sods” iestudējums, ko veido režisori Toms Auniņš un Normunds Griestiņš.

Par notikumiem koncertdzīvē ik ceturtdienu plkst. 18:00 iespējams dzirdēt portāla Easyget.lv raidījumā "Rakumi" radio "NABA" ēterā FM 93,1 un internetā.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV