Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīgā atklās jaunu mākslas telpu

Easyget.lv, 03.10.2013. 16:11

Ar Gaļinas Poliščukas un Andra Buļa jauno pirmizrādi “Face Book. Post Scriptum” piektdien, 4. oktobrī, Rīgā tiks atklāts jauns teātris – mākslas telpa “64 Krēsli”.
Rīgā atklās jaunu mākslas telpu

Mākslas telpa “64 Krēsli” ir privātas iniciatīvas projekts, kuras rezultātā kādreizējais komunālais dzīvoklis Rīgā, Marijas ielā 20 (iepretīm koncertzālei “Palladium”) ir pārtapis par akustisko koncertu un teātra izrāžu norises vietu. Savu pirmo sezonu “64 Krēsli” atklās 3. oktobrī plkst. 20.00 ar mūsdienu azerbaidžāņu dramaturģes Nargizas Baghirzade lugas “Face Book. Post Scriptum” pirmizrādi, informē Juris Millers. Jāatzīmē, ka uz pirmizrādi ieradīsies arī lugas autore.

Mākslas telpa “64 Krēsli” savā pirmajā sezonā piedāvās divu jau labi zināmu Gaļinas Poliščukas izrāžu – “Lidojums” un “Mēs” iestudējumus, kā arī divas pirmizrādes, no kurām viena notiks nākamā gada 7. martā – humora pārbagātā komēdija “Gumijas Princis”, kas ar milzīgiem panākumiem vairākas sezonas tika spēlēta Krievijā (galveno lomu tajā spēlēja populārā dziedātāja Lolita).

Savukārt decembrī ir paredzēti Žorža Siksnas, Nika Matvejeva un Brāļu Ziemeļu Ziemassvētku koncerti, kā arī Jāņa Skaņa Ziemassvētku uzvedums bērniem “Ziemassvētki Kaķīša dzirnavās”.

Biļetes uz mākslas telpas “64 Krēsli” pasākumiem ir nopērkamas visās “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv .

Foto: Andris Bulis. Foto (c) Lauris Vīksna, F64

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV