Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sāk tirgot biļetes uz Rasela Brenda komēdijas šovu

Easyget.lv, 04.10.2013. 11:28 | komentāri (1)

Šodien uzsākta biļešu tirdzniecība uz angļu komiķa Rasela Brenda  šovu, kas 22. februārī notiks Rīgas Kongresu namā.
Sāk tirgot biļetes uz Rasela Brenda komēdijas šovu

Biļetes uz Rasela Brenda stand-up komēdiju nopērkamas internetā www.ticketpro.lv un “Ticketpro” biļešu kasēs TC “Galleria Riga”, “Spice”, “Sky&More”, “Domina Shopping”, “Rīga Plaza”, “Olimpia”, “Rimi “Valdemārs””, “Rimi” Pulkveža Brieža ielā, “Rimi “Alfa””, “Rimi “Galerija Azur””, “Rimi” Stirnu ielā, “Maxima XX”, “Maxima XXX” informācijas centros u.c. Biļešu cenas - no Ls 18.

Angļu komiķis, aktieris, dziedātājs, rakstnieks, radio un TV raidījumu vadītājs Rasels Brends (Russell Brand) Rīgā viesosies savas pasaules turnejas “Messiah Complex” ietvaros. Šajā stand-up komēdijā Rasels runā par tādām vēsturiskām personībām kā Če Gevara, Gandijs, Malkolms X, Jēzus Kristus un Hitlers. Brends cenšas izprast, kas izveidojis šīs personības par ikonām un kāpēc mums nepieciešami šādi varoņi.

“Mans šovs ir viens liels joks. Nevajag ieslīgt dziļā analīzē par tajā dzirdēto. Humors ir kā sekss - līdzko mēģināsi to analizēt, tas pārstās sniegt baudu,” priekšnesumu raksturo Rasels Brends.

Brends iemantojis popularitāti ne tikai komēdijas žanrā, viņš ir vadījis 2007. gada “Brit Awards”, kā arī 2008. un 2009. gada “MTV Video Music Award” balvu pasniegšanas ceremonijas.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV