Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Novembrī notiks Rīgas Laika festivāls

Easyget.lv, 05.10.2013. 11:40

Rīgas Laika festivāls piedāvās izstādes, koncertus, teātra izrādes, filmas, tikšanās ar Rīgas Laika autoriem un veidotājiem
Novembrī notiks Rīgas Laika festivāls

Šī gada novembrī būs jau 20 gadi, kopš iznāk žurnāls Rīgas Laiks. Svinot šo notikumu, “Žurnāla Rīgas Laiks atbalsta biedrība” rīko Rīgas Laika festivālu.

No 5. līdz 9. novembrim uz šo notikumu pulcēsies visdažādākie cilvēki, kurus Rīgas Laiks uzskata par interesantiem; notiks izstādes, koncerti, teātra izrādes, filmas, tikšanās ar Rīgas Laika autoriem un veidotājiem, intelektuālās diskusijas, un kādā Rīgas bārā vai uz ielas varēs nejauši satikt no tiesas neparastas personības. Festivāls atsaucas uz Rīgas Laika autora, amerikāņu filozofa Džeisona Potera izteikumu, ka Rīga ir vieta, kur starp draugiem ir labi iedzert un padomāt.

Festivāls tiks atklāts 5. novembrī ar vērienīgu Sergeja Prokofjeva kantātes “Oktobra revolūcijas 20. gadadienai” pirmatskaņojumu Latvijā.

Ar pilnu festivāla programmu festivāla organizatori sola iepazīstināt drīzumā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV