Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Kreigs Oļeiņiks seriāla "Klausītājs" noslēgumā

Easyget.lv, 07.10.2013. 12:15

Skatītāju iemīļotā zinātniskās fantastikas un krimināldrāmas seriāla "Klausītājs" ("The Listener") atrisinājums ir klāt - televīzijas kanāls FOX pirmdien, 7.oktobrī, izrādīs pēdējās sezonas divas noslēdzošās sērijas, pastāstīja "Fox International Channels" (FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Kanādā tapušais emocionāli piesātinātais spriedzes seriāls stāsta par jaunu paramediķi Tobiju Loganu - viņu atveido ar noslēpumainu šarmu apveltītais poļu izcelsmes Kanādas TV aktieris Kreigs Oļeiņiks, kuru uzskata par vienu no uzlecošajām TV zvaigznēm.

Tobijs spēj lasīt citu domas un izmanto savas spējas, lai padarītu pasauli labāku. Neparasti apdāvinātais un harizmātiskais puisis ar savu spēju palīdzību pieredzējušiem Kanādas policijas detektīviem palīdz atklāt slepkavības, zādzības un citus smagus likumpārkāpumus.

Ceturtajā sezonā Tobijs kopā ar kolēģi seržanti Mišelu Makklaskiju turpina šķetināt vissarežģītākos noziegumus, bet viņa personīgajā dzīvē norisinās strauji pavērsieni. Vīrietis ļoti satuvinās ar savu draudzeni, jauno un talantīgo kriminālziņu reportieri Tiju Trembliju, taču atklājas, ka viņa ir vienīgais cilvēks, kura domas Tobijs nespēj nolasīt.

Seriāla noslēgumā Tobija dzīvi satricinās nebijis notikums - viņš būs spiests atņemt dzīvību kādam cilvēkam. Kurš tas būs? Kā to pārdzīvos Tobijs, kas allaž glābis citus no nāves?

"Putekļi nosēdīsies. Seriāla fināls visu noliks savās vietās," sacījis Tobija lomas tēlotājs.

Seriāls "Klausītājs" debitēja 2009.gada 3.jūnijā, un kopumā ir tapušas tā 52 sērijas.

Skaties "Klausītāja" 4.sezonas pēdējās divas sērijas kanālā FOX pirmdien, 7.oktobrī, plkst. 21.00! Seko līdzi aizraujošajam noslēgumam, kas vēlreiz liks aizdomāties - vai tiešām telepātija uzskatāma vien par zinātnisko fantastiku?

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV