Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Izdots Henninga Mankella kriminālromāns „Slepkavas bez sejas”

Easyget.lv, 08.10.2013. 11:34

Apgāds „Mansards” laidis klajā zviedru autora Henninga Mankella kriminālromānu „Slepkavas bez sejas”, ko latviešu valodā tulkojusi Ieva Lešinska, informē apgāda pārstāvji.
Izdots Henninga Mankella kriminālromāns „Slepkavas bez sejas”

“Slepkavas bez sejas” ir pirmais romāns sērijā par inspektoru Kurtu Valanderu. Šis desmit romānu cikls atnesa tā autoram pasaules slavu, daudzsēriju televīzijas filmas pēc Valandera sērijas motīviem uzņēmusi gan Zviedrijas Televīzija, gan BBC Lielbritānijā. BBC seriāla filmā „Suņi Rīgā” pēc sērijas otrā romāna motīviem filmējies latviešu aktieris Artūrs Skrastiņš.

Zviedru rakstnieks Hennings Mankells (Henning Mankell, 1948) ir pasaulē vispazīstamākais kriminālromānu autors. Kopš pirmā romāna iznākšanas 1973. gadā viņš publicējis vairāk nekā 40 romānu, kā arī stāstus, lugas un grāmatas bērniem, viņa darbi plaši tulkoti un izdoti ap 40 miljonu metienā visā pasaulē.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV