Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Latviski izdots Noras Robertsas jaunākais romāns „Ēnu līcis”

Easyget.lv, 08.10.2013. 15:42

New York Times galvenā bestselleru autore Nora Robertsa sarakstījusi jaunu aizraujošu, kaisles un spriedzes pilnu romānu „Ēnu līcis”, kura tulkojums pieejams arī Latvijas lasītājiem.
Latviski izdots Noras Robertsas jaunākais romāns „Ēnu līcis”

Noras Robertsas darbi izdoti vairāk nekā 400 miljonos eksemplāru, viņas romāni pastāvīgi atrodas New York Times bestselleru topos. Latvijā vien iznākuši jau 33 romāni, no kuriem šodien pieejami ir „Dzīvot vēlreiz”, „Otrā iespēja”, „Mīlas svelme” un „Svētlaimes sala”. 

Bostonas advokātu Īlaju vajā mediji un policija, jo viņš tiek turēts aizdomās par savas sievas slepkavību. Kaut arī Īlajs tiek atzīts par nevainīgu, advokāta reputācija ir bezcerīgi sagrauta, tāpat kā viņa dvēsele. Īlajam nepieciešama svētnīca, – vieta, kur veldzēt dvēseli un sadziedēt rētas. Bērnības māja „Kraujas nams” Viskija līcī, kuru apsaimnieko izdarīgā māksliniece Eibera, kļūst par viņa patvērumu... Līdz brīdim, kad Īlajs un Eibera attopas iepīti gadsimtiem senos baumu un puspatiesību tīklos, kas var paraut zem Viskija līča okeāna dārdošajiem viļņiem visu, kas viņiem dārgs.

Kaisle un apsēstība, humors un sirdis saplūst kopā romānā par divu cilvēku ceļu vienam pie otra.

Tulkojusi Liāna Niedra, vāka dizains Artūrs Zariņš, 464 lpp..

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV