Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Prezentēs ar mīļumu radītu grāmatu un mūzikas albumu

Easyget.lv, 10.10.2013. 11:59

Grāmatu svētku ietvaros 19. oktobrī plkst. 15.00 Rīgas Kongresu namā ikviens tiek aicināts uz dziesmu dziedāšanu un kopā būšanu grāmatas “AM. Saimes mūzika un kopbūšanas” prezentācijas pasākumā.

“AM” nozīmē “ar mīļumu”, un grāmatas un mūzikas albuma galvenais mērķis ir veicināt ģimenes saliedēšanu. Kā? Pavisam vienkāršā veidā – ar kopīgu spēļu spēlēšanu, ēverģēlībām un blēņošanos.

19. oktobra pasākumā to visu varēs vērot klātienē, un ne tikai vērot – arī piedalīties kādā no kopbūšanām. Mūzikas albumā ietvertās dziesmas atskaņos mūziķi Ilze Grunte, Gundars Grasbergs, Dace Vītola, Arnolds Kārklis, Uģis Vītiņš, Mārtiņš Linde un Andris Grunte. Būs iespēja tikties ar visu kopbūšanu un dziesmu radītāju – grāmatas un mūzikas albuma “AM. Saimes mūzika un kopbūšanas” autoru Kasparu Vecvagaru.

Grāmata un mūzikas albums ir pārdošanā jau no augusta beigām. Ar šo grāmatu katrā ģimenē ienāks jaunas spēles, dziesmas, dejas un citas amizantas aktivitātes. Tajā atradīsiet tādas saimes saliedēšanas “receptes” kā “Pasaku taisīšana”, “Tomātu, puķu vai baziliku istaba”, “Istabas vai mājeles uzripināšana”, “Saules lecināšana” un daudzas citas.

Mūzikas albumā iekļautās dziesmas iespējams noklausīties: http://kvecvagars.wix.com/armilumu

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV