Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Dirty Deal Teatro pirmo reizi iestudē izrādi krievu valodā

Easyget.lv, 11.10.2013. 11:04

18. oktobrī notiks pirmizrāde “Marina Cvetajeva” – pirmajai Dirty Deal Teatro izrādei krievu valodā.
Dirty Deal Teatro pirmo reizi iestudē izrādi krievu valodā

Izrādes radošo komandu veido jaunais režisors Georgijs Surkovs, aktrises Valērija Surkova un Anta Aizupe.

1919. un 1920. gads. Maskava – pilsoņu karā ierautas valsts galvaspilsēta. Mākslinieku vidē vienlaicīgi valda gan bohēma, gan bads un nabadzība. Tam visam pa vidu viena no izcilākajām 20. gadsimta dzejniecēm – Marina Cvetajeva.

Izrādes “Marina Cvetajeva” radošā komanda ir izvēlējušies šodien – šeit un tagad – nodefinēt savu attieksmi pret vēl joprojām pretrunīgi vērtēto personību, izstāstīt savu stāstu par Marinu Cvetajevu.

Viens no izrādes literārajiem pamatiem ir Marinas Cvetajevas darbs “Stāsts par Soņečku” – emocionāli spilgts stāsts par Cvetajevas attiecībām ar jaunu aktrisi Sofiju Holideju, laikā kad viņas vīrs karo pilsoņu karā. Izrādes ir vienlaicīgi gan stāsts par Marinu Cvetajevu, gan izrādes radošās komandas meklējumi uz jautājumu – kas ir mīlestība?

Marina Cvetajeva ir krievu dzejniece, prozaiķe un tulkotāja, viena no izcilākajām 20. gadsmita literātēm. Būtisku izrādes sastāvdaļu veidos izrādē dzirdamā Marinas Cvetajevas dzeja.

Izrādes 18. oktobrī plkst. 19:00 (pirmizrāde) un 20. oktobrī plkst. 19:00. Biļešu cena: Ls 6 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 4); biļešu cena uz pirmizrādi – Ls 8 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 5). Biļetes var iegādāties “Biļešu Paradīze” kasēs un http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/6873

Vairāk informācijas teātra mājaslapā: www.dirtydeal.lv/teatro un www.draugiem.lv/Dirty-Deal-Teatro

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV