Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Olga Rajecka gatavojas Ziemassvētkiem

Easyget.lv, 14.10.2013. 12:49

Olga Rajecka, Madara Grēgere un Kašers tiekas bērnu izrādē „Stāsts par Sniegbaltīti un rūķīšiem… mūsdienās”
Olga Rajecka gatavojas Ziemassvētkiem

Mūsdienās, kad bērni arvien vairāk aizraujas ar internetu un tehnoloģijām, viņiem sāk zust interese un sapratne par dzīves patiesajām vērtībām – ģimeni, veselību, mīlestību pret vecākiem un ikdienišķiem pienākumiem. Ar vēlmi to mainīt radīta muzikālā Ziemassvētku izrāde „Stāsts par Sniegbaltīti un rūķīšiem… mūsdienās”.

Dziedātāja, producente un pieredzes bagātā bērnu pasākumu rīkotāja Olga Rajecka un nacionālā pasākumu aģentūra „Uzmanības Laikmets.lv” piedāvā modernu versiju par vienu no pasaules leģendārākajām pasakām.

„Stāsts par Sniegbaltīti un rūķīšiem… mūsdienās” ir muzikālā Ziemassvētku izrāde, kur asprātība un jautrība mijas ar Sniegbaltītes atklāsmi, ka ne jau dārgas mantas nosaka dzīves laimi – patiesā bērnības garša veidojas caur sirsnību, draudzību un centību. Nav noslēpums, ka bērni bieži vien neklausās tajā, ko viņiem māca vecāki, skolotāji, vai citi pieaugušie. Bērniem ir savas intereses un savi elki, kas ir arī viņu dzīves skolotāji. Caur šo seno stāstu par Sniegbaltīti, ar mūsdienu jauniešu elkiem – „OKartes skatuve” talantīgajiem māksliniekiem Madaru Grēgeri un Kašeru – galvenajās lomās, šī ir izrāde ar pievienoto vērtību.

„Bērnu pasākumus un Ziemassvētku izrādes veidoju jau 15 gadus - „Olgas disenītes”, „Olgas jautrās eglītes” - jo es mīlu strādāt ar bērniem, īpašs prieks ir tad, ja bērniem varu sniegt ko vairāk par vienkārši labi pavadītu laiku. Aigars Grāvers ir sarakstījis satriecošas dziesmas, mana meita Marija radījusi pasakainu libretu un Madara ir talantīga jaunā dziedātāja, kurai ļoti piestāv Sniegbaltītes loma, bet Kašers ir super atraktīvs,” stāsta izrādes režisore Olga Rajecka.

Olgas Rajeckas režijā, muzikālā izrāde balstīta uz Aigara Grāvera komponētajām dziesmām. Pēc katras izrādes sāksies rotaļas, dejas un kopīga dziesmu dziedāšana ar izrādes varoņiem, bet noslēgumā Ziemassvētku vecīša sagaidīšana. Izrāde norisināsies Rīgā, „Joker klubs” lielajā koncertzālē un sarīkojumu vietās Latvijas lielākajās pilsētās decembrī un janvārī.

Muzikālās izrādes cena – 10 Ls. Cenā iekļauta viena pieaugušo un viena bērnu biļete, kā arī dāvana no Ziemassvētku vecīša. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu serviss” kasēs. Vairāk informācijas – www.draugiem.lv/sniegbaltite

Foto: Olga Rajecka. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV