Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Sporta žurnālisti M. Rubenis un G. Jākobsons tiksies ar lasītājiem

Easyget.lv, 15.10.2013. 10:21

Rīgas Grāmatu svētku ietvaros sestdien, 19. oktobrī, plkst. 12.30 apgāds Nordik Kongresu nama Mazajā zālē aicina uz tikšanos ar leģendāro futbola tiesnesi, sporta žurnālistu un grāmatas „Kompensācijas laiks” autoru Miķeli Rubeni.
Sporta žurnālisti M. Rubenis un G. Jākobsons tiksies ar lasītājiem

Sarunas var izvērsties divtik interesantas, jo tikšanos piekritis vadīt daudzu sporta spēļu komentētājs, radiožurnālists Gunārs Jākobsons. Satiekoties diviem tik pieredzējušiem sporta virtuves pārzinātājiem, atmiņu netrūkst. Būs gan ieskats 

M. Rubeņa biogrāfijā, nozīmīgāko spēļu vēsturē un kuriozos, arī atmiņu uzplaiksnījumi, savstarpēji precizējumi un piespēles, jo, kā zinām – futbols ir precīzu piespēļu disciplīna. Savukārt tie, kuri sporta terminu “kompensācijas laiks” dzird pirmoreiz, der uzzināt, ka tas ir spēles laikā pazaudētais laiks, kuru tiesnesis pievieno katram puslaikam jeb vienkāršāk – spēles laika pagarinājums.

Piešķirot sportisku akcentu savām sestdienas gaitām, jums dota iespēja pavadīt vienu stundu divu azartisku un omulīgu vīru sabiedrībā. Atliek vien doties uz Rīgas grāmatu svētkiem Kongresu namā, kur Mazajā zālē plkst. 12.30 notiks apgāda Nordik rīkotā tikšanās, kas veltīta M. Rubeņa atmiņu grāmatai „Kompensācijas laiks”.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV