Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Kas nonāvēja hita „Gangnam Style” izpildītāju?

Easyget.lv, 16.10.2013. 10:19

Vai jūs gribētu redzēt, kā hita „Gangnam Style” (2 miljoni „Youtube” lapas apmeklējumu) izpildītājs, kas visiem apnicis kā rūgta nāve, krīt no Robina Huda bultas pašā savas muļķīgās dejas sākumā?
Kas nonāvēja hita „Gangnam Style” izpildītāju?

Šādu izklaidi jums var piedāvāt komēdija „Izsalkuma spēles” („The Starving Games”). Jau 1. novembrī PSY filmā dabūs skaļu pliķi un šī komēdija uzpurinās jūsu pilsētas kinoskatītājus.

Filmā „Izsalkuma spēles” redzēsim vēl veselu birumu populāru zvaigžņu un zvaigznīšu dubultnieku, kas pelnījuši izjokošanu. Filmā viņi cietīs badu, dabūs pa pauri, kritīs kā mušas un dažādos citos veidos izjutīs, ko par viņu zvaigznes statusu domā satriecošo parodiju „Iepazīstieties, spartieši”, „Vampīru sūcfilma” un „Filma katastrofa” producenti.

Šoreiz parodētājiem uz grauda ir filma „Bada spēles”. Sava tiesa tiek arī „Avataram”, „Gredzenu pavēlniekam”, „Harijam Poteram” un citām filmām, bet Stallone un Švarcenegers tiek īpaši ņemti uz zoba. Sāpīgi, ticami un ar uzviju. Tāpat kā Čaks Noriss – arī viņam komēdijā ir sava vietiņa.

Par maz? Tie ir tikai ziediņi. Vēl kādam režisori sados atkal un atkal, un tas ir pats saldenais meiteņu mīlulis. Jā, jā, ne velti viens no filmas galvenajiem varoņiem uz mata līdzinās dziedātājam Džastinam Bīberam. Filmas autori viņam veltījuši tādas zobgalības, ka paši aizrautīgākie internetmemu radītāji aiz skaudības nobālētu.

Vai gribat zināt, kāpēc Bībers dabūja belzienu pa debesu zvaniem? Un kurš no viņiem – Stallone, Švarcenegers vai cita slavenība tika galā ar šo svēto uzdevumu? Atnāciet un noskatieties!

Latvijas kinoteātros parodijkomēdija tiks demonstrēta no 1. novembrī.

http://www.movienco.co.uk/trailers/trailer-the-starving-games/

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV