Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Raidījums „Sirmais. Kulta ēdieni” gūst atzīnību izklaides industrijas tirgū Kannās

Easyget.lv, 16.10.2013. 13:25

Raidījums “Sirmais. Kulta ēdieni”, kas Latvijas Televīzijā (LTV) būs redzams jau otro sezonu, pagājušonedēļ raisījis plašu interesi gada grandiozākajā izklaides industrijas tirgū - MIPCOM, kas Francijā Kannās pulcēja ap 13000 dalībnieku no 100 pasaules valstīm.
Raidījums „Sirmais. Kulta ēdieni” gūst atzīnību izklaides industrijas tirgū Kannās

„Par Latvijā radīto kulināro piedzīvojumu raidījumu ieinteresējās un augstu novērtēja kompānijas no dažādām pasaules valstīm,” informē VSIA “Latvijas Televīzija” valdes loceklis un programmu attīstības vadītājs Sergejs Ņesterovs.

„Interese par raidījumu „Sirmais. Kulta ēdieni” Kannās bija ļoti plaša, sākot no Francijas, Spānijas, Itālijas un beidzot ar Turciju, Filipīnām, Honkongu un citām valstīm. Piedalīšanās MIPCOM tirgū pierādīja, ka šis raidījums ir ļoti konkurētspējīgs un starptautiski interesants projekts. Secinājām, ka „Sirmais. Kulta ēdieni” var salīdzināt ar lielo pasaules kompāniju piedāvātajām ceļojumu pārraidēm, kurās ieguldīti miljoni, jo Latvijā ražotais raidījums ir uzņemts un saturiski pasniegts ļoti labā kvalitātē. Televīzijas skatītājus visā pasaulē aizrauj kulinārijas raidījumi - ir arī atsevišķi kulinārijas kanāli, tāpēc „Sirmais. Kulta ēdieni” radīja plašu interesi,” komentē filmu studijas „Rija" vadītājs Vilnis Kalnaellis, kurš MIPCOM tirgū pārstāvēja raidījumu “Sirmais. Kulta ēdieni”, kā arī Latvijas filmas.

„Esam ļoti priecīgi par uzaicinājumu piedalīties grandiozajā izklaides industrijas tirgū, kas piedāvā audiovizuālos produktus dažādām platformām – televīzijai, internetam un mobilajiem telefoniem. Tas, ka raidījumu pamanījušas kompānijas no visdažādākajām valstīm, sniedz labi padarīta darba sajūtu,” stāsta raidījuma producente Ilze Lasmane – Brože.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV