Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Ojāra Vācieša jubileju svinēs ar bērnu izrādi „Kas par traku, tas par traku”

Easyget.lv, 16.10.2013. 16:25

Ditas Balčus teātris un Ojāra Vācieša muzejs aicina svinēt dzejnieka Ojāra Vācieša jubilejas gadu izrādē „Kas par traku, tas par traku..!”. Tas ir jautrs, muzikāls, izglītojošs piedzīvojums visu vecumu bērniem.

Izrādes literārais pamats ir Ojāra Vācieša bērnu dzeja no dažādiem krājumiem. Darbojas aktieri un mūziķi. Visas izrādes garumā notiek publikas, aktieru darbošanās un mūzikas saspēle, tiek izmantoti vairāki mūzikas instrumenti. Izrāde ir ceļojums dzejnieka fantāzijas, viņa radīto dzejas tēlu pasaulē, kas skatītāju priekšā atdzīvojas – dzied, dejo, spēlējas, iesaistot savā trakajā virpulī arī bērnus.

Režija – Dita Balčus, mūzika – Elizabete Balčus, aktieri – Egija Silāre, Māris Bezmers (ģitāra), mūziķi – Elizabete Balčus (flauta, klavieres, blokenšpīle, ksilafons), Kristiāna Balčus (čells), Gidons Grīnbergs (vijole).

Izrādes notiks Ojāra Vācieša muzejā, O. Vācieša ielā 19, 17. oktobrī plkst. 13.00, 22. oktobrī. plkst. 10.00, 12.00, 18.00. Pirms izrādes – eksperta vadīta ekskursija pa muzeju.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV