Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Populārākie aktieru tandēmi TOP 7

Easyget.lv, 17.10.2013. 10:19

Ikviens ir dzirdējis slaveno teicienu ”Viņi sader kā cimds ar roku”. Tieši tā varētu raksturot aktierus, kuru savstarpējā ķīmija ir izrādījusies tik baudāma, ka ar vienu filmu kopā ir par maz. Sākot no romantiskiem mīlas pāriem un beidzot ar labākajiem draugiem – uz ekrāna aktieri izspēle savas savstarpējās jūtas vairākas reizes.
Populārākie aktieru tandēmi TOP 7

Aicinām ieskatīties septiņos populārāko aktieru tandēmos!

Mega Raiena un Toms Henks

Trīs dažādas romantiskas komēdijas par mīlestību – Mega Raiena un Toms Henks ir pierādījuši sevi ne tikai kā spilgtus aktierus, bet arī kā šarmantu ekrāna pāri.

Aktieru māksla ir spēja mainīties, un lai gan, šķiet, ka vienīgi Megas Raienas jaukais smaids prot izvilināt Toma Henka acīs nebijušas emocijas, viņi prot izdzīvot savas jūtas katru reizi kā pirmo. Iemīlējušies uz salas filmā “Džo pret vulkānu” (1990), viņi turpināja mīlēt viens otru gan caur vēstulēm emocionālajā “Bezmiegs Sietlā” (1993), gan caur internetu mūsdienu romantikai pietuvinātajā filmā “Tev pienācis pasts” (1998).

Šis ķīmiskais ekrāna pāris skatītājiem piedāvā pilnu emociju gammu, sākot no jaukas, aizkustinošas romantikas, beidzot ar veselīgu humora devu.

Ovens Vilsons un Vins Vons

Jautri, smieklīgi un labsirdīgi – aktieri Ovens Vilsons un Vins Vons kopā veido lielisku tandēmu, kas liks skatītājiem gan gardi smieties, gan mācīs dzīves vērtības.

Vispirms iepazinuši aktierus kā bezatbildīgus dīkdieņus, kuru aizraušanas ir staigāt pa svešām kāzām komēdijā “Nelūgtie viesi” (2005), mēs varam turpināt vērot viņu pozitīvās pārmaiņas un vēlmi sasniegt lielos dzīves sapņus mūsdienīgajā komēdijā “Praktikanti” (2013).

Lai gan aktieri ir kopā strādājuši tikai divās filmās, sajūta, ka viņu tandēms patstāv jau ilgus gadus. Ovens Vilsons un Vins Vons organiski pielāgojas viens otram, atklājot skatītājiem ne tikai draudzības nozīmi, bet arī patiesi aizkustinošas un dziļas dzīves atziņas.

Adams Sandlers un Robs Šneiders

Abi krāšņie komēdiju aktieri ir spilgti katrs par sevi. Lai gan abi nekad nav bijuši līdzvērtīgās lomās kopējās filmās, tomēr viņu tandēms uzskatāms par apbrīnojumi izklaidējošu un fascinējošu.

Robs Šneiders ir labi pazīstams ar savu smieklīgo parādīšanos padumjā tēlā Adama Sandlera filmās, un tāpat Adams Sandlers iejūtas ekscentriskās lomās Roba Šneidera filmās. Pēdējos septiņpadsmit gadus abi aktieri strādā kopā, parādoties kopā pavisam astoņpadsmit filmās. Sākot no godalgotās filmas “Ūdenszellis” (1996) beidzot ar smieklīgo komēdiju “Pieaugušie” (2010).

Abi aktieri pārliecinoši viens otru papildina, abu saspēle vienmēr ir humora pilna. Lielisko ekrāna ķīmiju varētu pamatot ar to, ka arī dzīvē aktieri ir ļoti labi draugi.

Elizabete Teilore un Ričards Bertons

90.gadu Holivudas sapņu pāris – Elizabete Teilore un Ričards Bertons pie televīzijas ekrāniem ir aizkustinājuši miljoniem skatītāju, paši izdzīvojot vairākus spēcīgus un emociju piesātinātus mīlasstāstus gan uz ekrāna, gan dzīvē.

Elizabete Teilore un Ričards Bertons pirmo reizi kopā parādījas Šekspīra eposā “Kleopatra” (1963), tam sekoja vairāki citi krāšņi mīlasstāsti tādās filmās kā “Kurš baidās no Virdžīnijas Vulfas” (1966) un “Komiķi” (1967), līdz savu kopīgo sadarbību abi izbeidza ar filmu “Viņas šķiršanās, viņa šķiršanās” (1973). Aktieri spēlējuši kopā divpadsmit filmās.

Abu leģendāro aktieru ķīmija bija tik sajūsminoša un īsta, ka savu mīlestību viņi apliecināja arī dzīvē. Viņu jūtas atgādināja vētrainu kino – no neprātīgas kaisles līdz divkāršai šķiršanās. Iespējams, tieši tāpēc, ka viņu attiecības bija tik dzīvas un emocijām bagātas, viņi spēja skatītājiem piedāvāt to pašu uz ekrāna.

Breds Pits un Džordžs Klūnijs

Abi Holivudas spīdekļi ir iemantojuši miljoniem fanu mīlestību un ieguvuši daudzas nozīmīgas kino balvas par saviem sasniegumiem kinomākslā. Nonākot uz viena ekrāna abu savstarpējā ķīmija ir nenovērtējama.

Abus šarmantos aktierus pēdējo reizi redzējam kopā melnajā komēdijā “Sadedzināt pēc izlasīšanas” (2008), bet daudziem vislabāk atmiņā viņi palikuši kā draugi un sabiedrotie kazino laupīšanā aizraujošajā filmā “Oušena banda” (2001).

Skatoties visas trīs filmas “Oušena banda” daļas, īpaši baudāma ir tieši abu godalgoto aktieru saspēle, kurā vērojams gan labs humors, gan patiesas rūpes vienam par otru.

Bens Afleks un Mets Deimons

Vēl vieni Holivudas spīdekļi ir aktieri Bens Afleks un Mets Deimons, kuri kopā piepildījuši bērnības sapni par aktieru karjeru. Labākie draugi dzīvē un nereti arī uz ekrāna ir kopā filmējušies ne tikai vairākās filmās, bet pat kāpuši vienlaicīgi pa karjeras kāpnēm, sasniedzot gan Holivudas slavas aleju, gan iegūstot godalgoto Oskara balvu par abu kopējo scenāriju filmā “Krietnais Vils Hantings” (1997).

Pirmo reizi abi draugi uz ekrāna parādījas filmā “Sapņu laukā” (1989), bet atpazīstamību un popularitāti iemantoja tieši ar Oskaroto filmu “Krietnais Vils Hantings”, skatītājiem ļaujot baudīt lielisko saspēli. Filma atklāja ne tikai aktieru savstarpējo harizmu un ķīmiju, bet arī draudzību, kurai bija tik ticama un aizkustinoša, ka diez vai kādu atstāja vienaldzīgu.

Kopā strādājuši desmit filmās gan kā aktieri, gan kā scenāristi un režisori, Mets Deimons un Bens Afleks ir izveidojušies par veiksmīgu tandēmu, kuru parādīšanās vienā filmā tiek gaidīta.

Keita Vinsleta un Leonardo di Kaprio

Vētraina un līdz sirdij aizkustinoša - Keitas Vinsletas un Leonardo di Kaprio ekrāna mīlestība ir savaldzinājusi miljoniem skatītāju sirdis.

Pirmo reizi kino pasaule Keitu Vinsletu un Leonardo di Kaprio iepazina kā dumpīgo bagātnieku meitu Rozu un nabadzīgo mākslinieku Džeku, kuriem bija lemts satikties un iemīlēties slavenajā Džeimsa Kamerona filmā “Titāniks” (1997). Izdzīvojuši skaistu un sirdi plosošu romānu, viņu mīlasstāstam nebija lemtas laimīgas beigas. Netieši šī iemesla dēļ skatītāji abus atkal varēja sastapt pēc vienpadsmit gadiem filmā “Revolūcijas ceļš” (2008), kurā abi attēloja precētu pāri, kuriem jāpārvar gaidāmās pārmaiņas dzīvē un jāsaglābj savas jūtas.

Nenoliedzami, Keita Vinsleta un Leonardo di Kaprio ir ķīmisks ekrāna pāris, kura jūtām nav iespējams nenoticēt. Viņi liek gan smieties, gan raudāt, tik aizkustinoša ir viņu mīlestība gan uz filmas ekrāniem, gan aizkulisēs.

Kurš aktieru duets liek Tev sajūsmā aizraut elpu?

Foto: Džordžs Klūnijs un Breds Pits filmā “Oušena banda”. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV