Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izdota Lulū Teilores grāmata „Briljanta asaras”

Easyget.lv, 17.10.2013. 15:14

Apgādā „Kontinents” izdota jauna grāmata - Lulū Teilores romāna „Briljanta asaras”tulkojums latviski.
Izdota Lulū Teilores grāmata „Briljanta asaras”

Briljanti ne vienmēr mirdz tikpat spoži kā mīloša sirds. Iepazīstot gan dzīves gaišās, gan ēnas puses, divām jaunām sievietēm ir jāizcīna savs ceļš lielajā pasaulē.

Spilgta un iepriekš neparedzama, Lielbritānijas autore Lulū Teilore kārtējo reizi pārsteidz lasītāju nesagatavotu. Stāsts par mūsdienu bagāto un nabago pretstatu pilno pasauli, kurā nauda un dižciltība izšķir likteņus, ir teju neticams, dažkārt pat šokējošs.

Ar vēl nebijušu intensitāti šī aizraujošā sāga brāžas caur lasītāja apziņu, ik mirkli mainot vidi – te izšķērdīgas bagātības smalkajā pasaulē, te starp ielu bandām Londonas tumšākajos nostūros. Divas meitenes – bagātā un nabadzīgā – dzimušas vienā dienā, augušas pilnīgi atšķirīgās pasaulēs, reiz satiekas. Viņām ir daudz vairak kopēja, nekā viņas jelkad spējušas iedomāties.

Dārgakmeņi mirdz spoži, glamūrs izraisa skaudību, zīmoli apžilbina, un erotiskās ainas liek sarkt. Burvīgi uzrakstīta sāga, kādu mūsdienās grūti atrast. Piecas zvaigznes! - Heat.

Briljanta asaras ir viena no tām grāmatām, kas ievelk lasītāju burvīgā spilgtu tēlu pasaulē un kuru var aizvērt vien negribīgi sevi no tās izvelkot. Bauda no katras lappuses. Piecas zvaigznes! - Chloe's Chicklit Reviews.

Tulkojusi Ingūna Jundze, vāka dizains Artūrs Zariņš, 496 lpp.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV