Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Īsfilmu programmas „Pierādīt sevi” turpinājumā - Baltijas Mediju skolā tapušas filmas

Easyget.lv, 21.10.2013. 09:55

22. oktobrī plkst. 18.30 Mazajā Ģildē norisināsies īsfilmu programmas „Pierādīt sevi” rudens seanss, kurā būs iespēja noskatīties Baltijas Filmu un Mediju skolas studentu radītās īsfilmas.
Īsfilmu programmas „Pierādīt sevi” turpinājumā - Baltijas Mediju skolā tapušas filmas

Īsfilmu programmā „Pierādīt sevi” Mazā Ģilde piedāvā iespēju ieraudzīt to, kā mūsu ikdienas pasauli redz un vēlās parādīt latviešu jaunie filmu veidotāji, kas filmu radīšanas prasmes apgūst profesionālā līmenī. Aprīlī īsfilmu programmā tika demonstrētas filmas, kuru veidošanā bija piedalījušies Latvijas Kultūras akadēmijas absolventi. Cikla rudens seansā tiek piedāvātas Latvijas jauniešu radītās īsfilmas, kuras tapušas, viņiem studējot Baltijas Filmu un Mediju skolā (Tallinas Universitāte).

22. oktobrī būs iespējams noskatīties četras īsfilmas, kuras ir atšķirīgas gan žanrā, gan arī attēloto stāstu emocionalitātē. Filma „Time Won’t Stop” ir asprātīgs stāsts par senioriem un mazajām dzīves vājībām, kas mums katram piemīt. Ar divu pusaudžu un viņu mātes dzīvi pēc tēva nāves un attiecību sarežģījumiem, atklājoties pagātnes noslēpumiem, iepazīstina filma „Just the Three of Us”. Filma „When the Sun Goes Down” raisa pārdomas par cilvēku savstarpējo mīlestību un to, cik tālu ir iespējams iet, lai parādītu savas jūtas. Savukārt košam mūzikas klipam līdzīgā filma „Inside+Out” stāsta par mūziķu grupu, kas vēlās mainīt pastāvošo kārtību un savā ceļā sastop neparastus cilvēkus un nokļūst negaidītās situācijās.

Ieeja pasākumā bez maksas. Plašāka informācija: www.facebook.com/mazagilde

Projektu organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs „Mazā Ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, Baltijas Filmu un Mediju skolas un Latvijas Universitātes atbalstu.

Foto. Kadrs no filmas "Inside+Out". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV