Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Ar jauniem jokiem klāt komēdijseriāls "Divarpus vīru"

Easyget.lv, 23.10.2013. 13:05

Populārais komēdijseriāls "Divarpus vīru" ("Two And A Half Men") ir klāt ar jaunām sērijām TV kanālā FOX - no trešdienas, 23.oktobra, televīzijas skatītājus Latvijā turpinās smīdināt iemīļotie seriāla varoņi, kuri atkal iekulsies dažādās neveiklās un smieklīgās situācijās, pastāstīja "Fox International Channels" (FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.
Ar jauniem jokiem klāt komēdijseriāls "Divarpus vīru"

Seriāls, kura ceļš tālrādes ekrānos sākās jau pirms desmit gadiem, stāsta pa rūdītu vecpuisi un bezrūpīgu dzīves baudītāju Čārliju, kurš komponē džinglus un dziesmas. Kādā jaukā dienā pie viņa pārceļas brālis Alans, kuram šķirtā sieva ar advokātu palīdzību atsavinājusi ģimenes māju un visu iedzīvi. Čārlija lepnajā savrupnamā Malibu, kurā nedēļas nogalēs ciemojas arī izlutinātais Alana dēls Džeiks, sākas īsta vecpuišu dzīve, kurā ir pa pilnam uzjautrinošu pārpratumu un starpgadījumu.

Arī jaunās sērijas humorpilnā veidā vēstīs par visu, kas notiek divu vīriešu un viena padsmitnieka dzīvēs - par attiecībām, sievietēm, randiņiem, naudu, mīlestību.

Galvenajā lomā joprojām redzēsim šarmanto aktieri Čārliju Šīnu. Viņa brāli Alanu kā līdz šim atveidos aktieris Džons Krajers, bet Džeika tēlā atkal iejutīsies Anguss Džounss, kurš 2010. gadā kļuva par vislabāk pelnošāko bērnu televīzijā, 16 gadu vecumā parakstot 7,9 miljonu ASV dolāru vērtu līgumu par lomu seriālā. Kārtīgu izsmiešanos skatītājiem garantēs seriāla epizodes, kurās piedalās Čārlija un Alana māte Evelīna (Holanda Teilore) un mājkalpotāja Berta (Končata Ferela).

Jāmin, ka Šīna vietā seriāla nākamajā, 9.sezonā darbosies aktieris Eštons Kačers - seriāla veidotāji bija spiesti uzteikt darbu Čārlija lomas atveidotājam viņa narkotiku atkarības dēļ. Turklāt izskanējis, ka slavenajam aktierim pārāk mazs esot šķitis seriāla veidotāju piedāvātais honorārs viena miljona ASV dolāru apmērā par katru sēriju.
"Divarpus vīru" ir saņēmis vairāk nekā 20 godalgu, tostarp deviņas prestižās "Emmy" balvas un dažādos TV konkursos izvirzīts kopumā 60 nominācijām.

Seriālā piedalījušies daudzi slaveni viesaktieri, viņu vidū Mailija Sairusa, Megana Foksa, Enrike Iglesiass, Šons Penns un pat grupa "ZZ Top".

Skaties "Divarpus vīru" 7.un 8.sezonas sērijas, sākot no trešdienas, 23.oktobra katru darba dienu plkst. 20.05! Būs divas sērijas pēc kārtas!

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV