Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Izdots Adeles Pārksas romāns „Ar mīlestību nepietiek”

Easyget.lv, 24.10.2013. 14:22

Apgādā „Kontinets” nācis klajā Adeles Pārksas romāna „Ar mīlestību nepietiek” tulkojums latviešu valodā.
Izdots Adeles Pārksas romāns „Ar mīlestību nepietiek”

Trīspadsmitais talantīgās Lielbritānijas autores Adeles Pārksas romāns „Ar mīlestību nepietiek” ir kā silts atvasaras glāsts. Dāsna valoda, asprātīgi dialogi un trāpīgi atainoti ikdienas mirkļi padara romāna tēlus tuvus un saprotamus. Adeles Pārksas pirmā grāmata „Uz naža asmens” uzreiz kļuva par tūkstošgades debijas bestselleru. Spilgtie un mūsdienīgie darbi Lielbritānijā vien izdoti vairāk nekā miljons eksemplāros; viņas romāni ar panākumiem tulkoti jau 15 valodās. Latvijā izdotie autores romāni „Mirāža”, „Mans mīļais itālietis” un „Randiņš līdz brokastīm” un citi tiek lasīti ar nerimstošu aizrautību.

Londonas meitene Eloīze Hemiltone nespēj iztēloties savu dzīvi citur, kā vien lielpilsētā. Tomēr, pēc ilgām pārdomām, sava vīra pārliecināta, Eloīze ar visu ģimeni pārceļas uz dzīvi Dārtmutā... Eloīzei tagad jāsadala sava uzmanība starp ģimeni, vīra māti Mārgaretu, un labāko draudzeni Sāru...
Cenšoties attaisnot savu tuvinieku ilgas, Eloīze riskē zaudēt pati sevi...

Triju sieviešu stāsts savijas kopējā pavedienā. Būdamas tik atšķirīgas, tomēr tuvas, viņas saprotas mīlestības valodā, – veidojot sarunu no pusvārda, viegla žesta, un pat klusuma. Katrs dzīves pavērsiens smeldzīgi un nenovēršami atgādina, ka dzīve vienmēr rit uz priekšu, un iztērētais laiks atpakaļ netiek atgriezts.

„Brīnišķīgs sižets, aizkustinošs un atklājumu pilns… šis darbs ir pelnījis visas uzslavas, kādas vien tam veltītas. Caurausts ar jautrības, maiguma un uzmanības pilniem brīžiem,” raksta Daily Mail.

No angļu valodas tulkojusi Dina Kārkliņa, vāka mākslinieks Artūrs Zariņš, 448 lpp.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV