Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Aktrise Santa Didžus Daugavpils teātra izrādē „Meli”

Easyget.lv, 28.10.2013. 12:12

12. novembrī Daugavpils teātrī būs skatāma izrāde Oļega Šapošņikova režijā „Meli”.

Izrāde sola pārsteigt ne vien ar savu intriģējošo stāstu, bet arī ar izmaiņām aktieru sastāvā. Kopā ar aktierim Andri Buli un Māri Korsieti lomā iejutīsies Santa Didžus.

Santa Didžus izglītību ir ieguvusi Latvijas Kultūras akadēmijā. Viņa ir aktrise, kura savu popularitāti izpelnījusies ne vien spēlējot uz teātru skatuvēm, bet arī iesaistoties dažādos televīzijas projektos– seriālos un vadot raidījumus.

Dziļi psiholoģiska izrāde par laulātu pāri, kura attiecības sāk šķobīties pēc sievas nekaunīgas erotiskas provokācijas, pavedinot vīra labāko draugu. Tas ir stāsts par mīlas trīsstūri, kurā neviens no personāžiem patiesībā nezina, kuru mīl, ar kuru vēlas dzīvot kopā un kāpēc. Atbilžu meklējumos galvenie varoņi neiztiek bez psiholoģiskām manipulācijām vienam ar otru, kuru rezultātā līdz galam nespēj būt atklāti ne pret sevi, ne otru. Tie kļūst par intelektuāliem meklētājiem un analizētājiem, daudz spriežot par to, kas ar viņiem notiek, projicējot savu pieredzi uz sabiedriskiem un politiskiem procesiem, arī gultā pēc vētraina seksa.

Režisors - Oļegs Šapošņikovs
Lomās: Andris Bulis, Santa Didžus, Māris Korsiets
Kostīmu māksliniece un scenogrāfe - Ingūna Liepa
Kustību konsultante - Irina Saveļjeva
Gaismu mākslinieks - Sergejs Vasiļjevs

Uz vakara izrādēm, kas paredzētas pieaugušo auditorijai, bērni līdz 10 gadu vecumam netiek ielaisti. Izrāde ieteicama no 16 gadu vecuma.

Biļetes: Daugavpils teātra kasē (tālr.: 654 26520) un internetā www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV