Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Deju grupa Ritms atkārtoti sniegs koncertu "Lai dzīvo mūzikli!"

Easyget.lv, 29.10.2013. 11:58

17. novembrī plkst. 18.00 VEF Kultūras pilī pēc skatītāju pieprasījuma atkārtoti būs skatāms deju grupas Ritms koncerts, kurā tiks piedāvātas dejas no pasaulē slaveniem mūzikliem.
Deju grupa Ritms atkārtoti sniegs koncertu "Lai dzīvo mūzikli!"

Valsts svētku priekšvakarā pēc statītāju pieprasījuma deju grupa Ritms atkārtoti sniegs krāšņo un aizraujošo koncertu ”Lai dzīvo mūzikli!”. Koncerta programma pirmizrādi piedzīvojusi 8. jūnijā, kad izpelnījās atzinīgas atsauksmes. Koncertā piedalās gan deju grupas Ritms pamatsastāva, gan studijas dejotāji, veidojot krāšņu un piesātinātu deju kolāžu. Deju grupas Ritms 50 dejotāji vecumā no astoņiem līdz 30 gadiem izpilda dejas no tādiem pasaulē slaveniem mūzikliem kā Cabaret, Dancing, Notre Dame de Paris, Nine, Chicago, Moulin Rouge, Hairspray, Saturday night fever u.c.

Koncerts „Lai dzīvo mūzikli” ir veltījums mūziklu horeogrāfijai, kas ir ļoti atvērts, iedvesmojošs un pozitīvs žanrs. Šajā vakarā laikmetīgā deja mīsies ar slaveno brodvejas džeza deju, rokenrols ar kabarē stilā veidotām horeogrāfijām, kas, vienai otru lieliski papildinot, radīs neaizmirstamu dejas ceļojumu laikā un telpā. Programma sastāv gan no emocionāliem deju priekšnesumiem, gan arī krāšņām un valdzinošām šova dejām. Savā dejotprasmē dalīsies arī paši mazākie deju studijas dalībnieki.

Biļetes cena: Ls 3.00/EUR 4.27. Biļetes var iegādāties: VEF Kultūras pilī pirms koncerta

Vairāk informācijas: www.ritms.lv; www.facebook.com/Ritms.Dance

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV