Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Top mūzikls “Ansītis un Grietiņa”

Easyget.lv, 29.10.2013. 13:36

4. decembrī “Jaunajā teātrī” pirmizrādi piedzīvos mūzikls “Ansītis un Grietiņa”, kura pamatā ir brāļu Grimmu pasaka, kas ievīta krāsainās, asprātīgās dziesmās un dejās, informē  pārstāve Ilze Trumpe.
Top mūzikls “Ansītis un Grietiņa”

Mūzikas autore un producente - Laila Ilze Purmaliete, libreta un dziesmu tekstu autore - Ilze Trumpe, izrādes režisors – Viesturs Roziņš, kustību konsultante un horeogrāfe - Liene Grava, scenogrāfijas un videoprocekciju veidotāja - Dace Sloka.

Bērnu lomas atveidos Katrīna Paula Dīringa un Emīls Guģis - pieredzējuši dziedātāji no vokālās grupas “Dzeguzīte”. Katrīna Paula Dīringa ir arī Latvijas Radio konkursa “Jaunās zvaigznes” Grand Prix ieguvēja un “Jaunā viļņa” laureāte. Pamātes lomā iejutīsies Dailes teātra aktrises Sarmīte Rubule vai Ērika Eglija, tēva lomu atveidos Latvijas Leļļu teātra aktieris Artūrs Putniņš, raganas lomā darbosies kolorītā Sarmīte Prule, meža iemītniekus atveidos vecākie dziedātāji no vokālās grupas “Dzeguzīte” - Paula Martinsone un Ēriks Vītiņš.

Izrādē Ansītis un Grietiņa piedzīvo visu to, kas notiek slavenajā brāļu Grimmu pasakā, kad ļaunā pamāte liek pamest bērnus mežā. Bērni nonāk raganas varā, kura tos ievilina savā skaistajā saldumu namiņā un lutina ar dažādiem gardumiem. Drīz vien Grietiņa saprot patiesos raganas nolūkus, taču Ansītis… vairs nevēlas pamest namiņu, jo ir ļoti pieradis pie saldumiem.

Izrāde “Ansītis un Grietiņa” muzikāls un asprātīgs trilleris bērniem ar pamācošu saturu. Izrādes ilgums: 1h 20 min.

Izrādes notiks:

  • 4.decembrī plkst.13.00 - Krustpils kultūras namā,
  • 5.decembrī plkst.11.00 - Tukuma kultūras namā, 
  • 12.decembrī plkst.13.00 - Ogres kultūras centrā, 
  • 12.decembrī plkst.19.00 - Ādažu kultūras centrā,
  • 17. un 28.decembrī plkst.13.00 - Rīgā Kino Splendid Palace, 
  • 28.janvārī plkst.13.00 - Valmieras kultūras centrā, 
  • 29.janvārī plkst.11.00 - Cēsīs Cata kultūras namā,
  • 30.janvārī plkst.12.00 - Rēzeknes pilsētas Kultūras namā un citur Latvijā.

Biļetes iepriekšpārdošanā “Biļešu Paradīzes” kasēs visā Latvijā.

Uz izrādi biļete nepieciešama katram skatītājam neatkarīgi no vecuma.

“Jaunais teātris” bērniem veidojis tādas muzikālas izrādes kā “Viens pats Ziemassvētkos no citas planētas”, pirmo bērnu rokoperu Arēnā Rīga “Olivers”, “Robins Huds”, “Blumkvists – meistardetektīvs”, “3 sivēntiņi un Cūkmens”, “Leģenda par Ziemassvētku rozi”, “Mūsdienu pasaka par Pelnrušķīti” u.c..

Foto: Publicitātes foto

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV