Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Kino Citadele aicina izbaudīt daudzveidīgu svētku programmu

Easyget.lv, 31.10.2013. 09:14

Kino Citadele 10 gadu jubileju svinēs ar īpašu programmu nedēļas garumā
Kino Citadele aicina izbaudīt daudzveidīgu svētku programmu

Lai iepriecinātu ikvienu Latvijas kino cienītāju, kinoteātris „Kino Citadele” (Kino Citadele) 10 gadu jubilejā vēlas pasniegt skatītājiem dāvanu, sarūpējot daudzveidīgu svētku programmu no 4. līdz 10. novembrim.

10 gadu laikā gadu laikā Latvijas iedzīvotāji pierādījuši, ka ir īsteni kinomīļi, jo kopš 2003.gada kino apmeklējuši vairāk nekā 13 milj. reižu. Kinoteātra pastāvēšanas laikā demonstrētas vairāk nekā 1800 filmas un izrādīti vairāk nekā 280 000 seansi.

Stabila attīstība, sekošana pasaules kino industrijas attīstības tendencēm un jaunāko tehnoloģiju ieviešana, ļāvusi kinoteātrim saglabāt tirgus līdera pozīcijas jau vairāk kā 10 gadus.

„Kino Citadele ir pirmais kinoteātris Latvijā, kas kino zālēs uzstādīja digitālos kino projektorus, ieviesa jaunākās paaudzes 3D tehnoloģiju un pirmais sāka biļešu tirdzniecību internetā. Tāpat veiksmīgi iedzīvinājām tādus skatītāju iemīļotus pasākumus, kā „Bērnu rīts” un „Ze Diena”. Nedomājam apstāties attīstībā, tādēļ savā dzimšanas dienā dāvinām skatītājiem pirmo kinoteātra pašapkalpošanās kafejnīcu „Pop House” Latvijā. Jaunā kafejnīca padarīs kino apmeklējuma piedzīvojumu vēl baudāmāku, piedāvājot daudz jaunu produktu, vēl plašāku izvēli un ērtāku iepirkšanos,” stāsta „Forum Cinemas” vadītājs Normunds Labrencis.

Jubilejas nedēļas ietvaros katru dienu būs sarūpēti jauni pārsteigumi, kas apmierinās ikviena kino apmeklētāja vēlmes un ļaus baudīt plašu un daudzveidīgu svētku programmu:

  • Pirmdien, 4.novembrī, notiks pirmās popkorna pašapkalpošanās kafejnīcas Latvijā „Pop House” atklāšana.
  • Otrdien, 5.novembrī, uzticīgākajiem kino skatītājiem - Kino Guru tiks sniegta iespēja bezmaksas noskatīties filmas „Kapteinis Filips - Somālijas pirātu gūstā” pirmizrādi.
  • Trešdien, 6.novembrī, tiešraidē no Berlīnes būs iespēja vērot grupas „Keane” koncerta tiešraidi un grupu „Muse” un „Aerosmith” koncertu ierakstus ekskluzīvos seansos uz lielā ekrāna.
  • Ceturtdien, 7.novembrī, „Kino Citadele” uzsāks pirmizrāžu sēriju „Dāmām priekšroka”. Šie būs speciāli filmu seansi sieviešu auditorijai. Atklāšanas pasākumā, vēl pirms filmas oficiālās iznākšanas uz Latvijas kino ekrāniem, dāmas aicinātas noskatīties filmas „Tāda ir mīlestība” veidotāju jaunāko veikumu - romantisko komēdiju „Ir laiks”.
  • Piektdien, 8.novembrī, pirmo reizi „Kino Citadele” strādās 24 stundas - kino mīļi varēs baudīt filmas no piektdienas plkst.10.00 līdz sestdienas rītam. Visas repertuāra filmas varēs noskatīties par īpaši pievilcīgu cenu - sākot no 0,99 Ls par filmu. Biļetes no 30. oktobra pieejamas iepriekšpārdošanā kinoteātra kasēs un www.forumcinemas.lv.

Apmeklējot 24 stundu kino maratonu, skatītāji varēs piedalīsies arī Latvijas kinoteātru apmeklētāju rekorda uzstādīšanas sacensību „Izturīgākais kino skatītājs” vērošanā, kas sadarbībā ar enerģijas dzērienu „BURN” norisināsies kinoteātra 4.stāva foajē. Kaislīgākie kino skatītāji izrādījuši ļoti lielu atsaucību un jau šobrīd pieteikušies vairāk nekā 1100 pretendentu.

Sestdien, 9.novembrī un svētdien, 10.novembrī, no plkst.10.00 - 13.00 būs paredzēti īpaši pārsteigumi mazākajiem kino skatītājiem - pirms animāciju filmu seansiem notiks rotaļas un atrakcijas kopā ar „Bērnu Rīta” suni Plankiju.

Sestdien, 9. novembrī un svētdien, 10.novembrī, no plkst.13:00 filmu blogeri aicina uz jaunu filmu festivālu „Spektrs”. Festivālā būs iekļautas dažādu žanru filmas, un tās varēs noskatīties tikai vienā ekskluzīvā seansā.

Plašāka informācija par svētku nedēļas īpašo programmu pieejama www.forumcinemas.lv

Foto: Kadrs no filmas „Kapteinis Filips - Somālijas pirātu gūstā”. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV