Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šonedēļ kinoteātrus ieņems izsalkušas zvaigznes

Easyget.lv, 31.10.2013. 14:17

Parodijkomēdijā „Izsalkuma spēles” piedalās vairāk nekā divdesmit dažādu slavenību dubultnieku. Atlasot aktieros filmai, uzņemšanas grupa redzēja tādu lērumu Holivudas zvaigznēm līdzīgu trako, ka iznāktu vesela filma.
Šonedēļ kinoteātrus ieņems izsalkušas zvaigznes

Uzmanības vērta ir pensionēta kultūriste, kas vēlas tēlot Arnoldu Švarcenegeru, un pūtainu pusaudžu bari – Džastina Bībera lomas pretendenti. Tomēr filmēja tikai tos, kuri tiešām ļoti līdzinās slavenībām Brūsam Vilisam, Silvestram Stallonem, viņa augstībai Čakam Norisam, visai „Atriebēju” bandai, Harijam Poteram ar draugiem Hermioni un Ronu, reperim PSY un dziedātājai Teilorei Sviftai. 

Vēl arī „Bada spēļu” varoņi ar Katnisu Everdīnu un Pītu Melārku priekšgalā (nav nejaušība, ka viņš ļoti līdzinās minētajam Džastinam Bīberam). Arī zilie avatāri un rūķi no „Gredzenu pavēlnieka”, kas seksa ainu laikā izlien no zemes.

„Izsalkuma spēļu” autorus parodiju cienītāji atceras pēc viņu filmām „Iepazīstieties, spartieši”, „Šausmenīte” un „Filma katastrofa”. Nav zināms, kādu dūmu velk iekšā šo kulta komēdiju radītāji, taču viņu melnais humors tiešām ir apskaužams.

Filma uz ekrāniem Latvijā iznāks piektdien, 1. novembrī.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV