Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Darbu sāk Eiropas kultūras galvaspilsētas gada informācijas centrs

Easyget.lv, 01.11.2013. 11:23

Tirdzniecības centrā Galleria Riga darbu uzsācis Eiropas kultūras galvaspilsētas gada informācijas centrs, kas no šodienas ikvienam interesentam sniegs informāciju par Rīga 2014 programmas notikumiem un veiks reģistrāciju akcijai „Gaismas ceļš” Grāmatu draugu ķēde.
Darbu sāk Eiropas kultūras galvaspilsētas gada informācijas centrs

Ceturtdien, 31.oktobrī, informācijas centru atklāja nodibinājuma Rīga 2014 vadītāja Diāna Čivle un Galleria Riga direktors Māris Āboltiņš. Atklāšanās pasākumā tirdzniecības centra vadītājs piereģistrējās Grāmatu draugu ķēdei, lai 2014.gada 18.janvārī piedalītos Eiropas kultūras galvaspilsētas gada atklāšanas centrālajā notikumā.

„Gaidāms notikumiem bagāts gads, kurā Eiropas kultūras galvaspilsētas norisēs iespējas iesaistīsies būs arī Galleria Riga. Sadarbību ar tirdzniecības centru veiksmīgi iesākām jau šajā vasarā, līdzdarbojoties kultūras vasarnīcas Esplanāde 2014 pasākumos,” sacīja nodibinājuma Rīga 2014 vadītāja Diāna Čivle. „Eiropas kultūras galvaspilsētas gada tapšanai ir ļoti plašs veidotāju, partneru un draugu loks, tagad tam pievienojusies Galleria Riga - līdz šim neierastā joma, bet esam pārliecināti par ciešu un veiksmīgu sadarbību. Kultūras gada elpa ienāk Galleria Riga un, pateicoties centra atbalstam, vēl vairāk cilvēku uzzinās par Rīga 2014 jaunumiem.”

„Galleria Riga šī ir jauna sadarbības un atbalsta pieredze - iespēja gan pašiem augt un izglītoties, gan dažādot pakalpojumu klāstu, ko piedāvājam saviem apmeklētājiem. Rīga 2014 atraktīvais un mūsdienīgais vizuālais noformējums lieliski papildina mūsu klasisko interjeru. Kopā sagaidām nākamo gadu, kas abām pusēm būs pilns izaicinājumu,” pauda M.Āboltiņš.

Rīga 2014 informācijas centrs atrodas tirdzniecības centra Galleria Riga (Rīgā, Dzirnavu ielā 67) pirmajā stāvā. Darba laiks katru dienu no pl.10.00 līdz 21.00.

Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas programmu veido vairāki simti pasākumu visdažādākajos mākslas un kultūras žanros. Rīga 2014 programmā ir notikumi augstā starptautiskā līmenī un Rīgā redzēsim koncertējot pasaules līmeņa Latvijas māksliniekus.

Daudzi no 2014.gada notikumiem notiks neierastās vietās, tostarp ne tikai Rīgas centrā, bet visās pilsētas apkaimēs, būs daudz bezmaksas pasākumu un ikviens būs aicināts līdzdarboties un kļūt par dalībnieku kādā sev interesantā pasākumā. Ar Rīga 2014 programmu un citām Latvijas kultūras dzīves aktualitātēm var iepazīties kultūras portālā www.riga2014.org.

Foto: Māris Āboltiņš un Diāna Čivle Informācijas centra atklāšanā. Foto (c) Kaspars Garda

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV