Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izdots Office art jeb biroja mākslas katalogs

Easyget.lv, 01.11.2013. 14:27

Katalogā apkopoti 13 pasaulē atpazīstamāko biroja mākslinieku darbi, vāka dizaina autore ir viena no Londonā pieprasītākajām papīra māksliniecēm Jūlija Brodskaja.
Izdots Office art jeb biroja mākslas katalogs

Galerijas:

Pasaulē atpazīstami mākslinieki vienuviet

Lai arī pasaulē biroja māksla kļūst arvien pieprasītāka un tās pārstāvji – populārāki, Latvijā līdz šim nav bijusi iespēja iepazīties ar šī mākslas stila pārstāvju darbiem drukātā veidā. Lai neparastos mākslas darbus parādītu Latvijas iedzīvotājiem, „Officeday” uzrunāja atpazīstamākos biroja māksliniekus no visas pasaules un aicināja viņus ar saviem darbiem popularizēt biroja mākslu Latvijā. Mākslinieku atsaucība bija necerēti liela – savu darbu publicēšanai katalogā piekrita 13 mākslinieki no Amerikas Savienotajām Valstīm, Krievijas, Kolumbijas, Francijas, Nīderlandes, Portugāles, Norvēģijas un citām valstīm.

Vāka dizainu veido „Nokia” un „Bentley” māksliniece

Kataloga vāka dizaina autore Jūlija Brodskaja (Yulia Brodskaya), pēc tautības krieviete, ir viena no Londonas pieprasītākajām papīra māksliniecēm un ilustratorēm. Kataloga vāka dizains veidots no šaurām papīra loksnēm, līmējot tās uz pamatnes un pēc tam fotografējot. Mākslinieces modernās amatniecības prasmes jau novērtējuši tādi uzņēmumi kā „Hermes”, „Starbucks”, „Nokia”, „DDB Canada”, „Ferrero”, „Bentley”, „Hennesy” un citi. Viņas darbi bijuši publicēti ietekmīgākajos pasaules preses izdevumos – „The New York Times Magazine”, „InStyle magazine”, „The Guardian”, „The Oprah magazine”, „New York Observer”, „Washington Post” un citos.
Kataloga izdevējs - Baltijā lielākais biroja preču izplatītājs „Officeday”.

*Darbus, kuru veidošanā izmantoti dažādi biroja piederumi un priekšmeti, apvieno mākslas stils, ko pasaulē dēvē par Office art jeb biroja mākslu.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV