Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Novembrī ES māja aicina uz bezmaksas kino vakariem

Easyget.lv, 05.11.2013. 12:00

ES mājā notiks Lietuvas un Ungārijas filmu vakari

Lai veicinātu sabiedrības izpratni par Eiropas Savienības vērtībām un ES dalībvalstu kultūras dažādību, ES māja sadarbībā ar vēstniecībām novembrī un decembrī organizē bezmaksas kino vakarus.

Novembrī ES māja aicina apmeklēt:

  • - 14.novembrīs 17:30 Lietuvas kino vakars. Skatītāju vērtējumam tiks piedāvāta jaunās lietuviešu režisores Ģiedres Žicķītes dokumentālā filma „Kā mēs spēlējām revolūciju” stāsta par leģendārās roka grupas „Antis“ gaitām 80.-to gadu vidū, un tā parāda, kā jauneklīga enerģija, drosme, stiprs, ass un trāpīgs vārds, dziesma pamodināja no sastinguma Lietuvu. Filma uzņemta 2011.gadā, un tā saņēmusi lielu kritiķu atzinību. Filma būs skatāma lietuviešu valodā ar titriem latviešu valodā.
  • - 28.novembris 17:30 Ungārijas kino vakars. Škatītājiem būs iespēja iepazīties ar ungāru satīrisko komēdiju "The Witness", kas stāsta par komunisma laiku Otrā Pasaules kara laikā. Fil'mā lieliski tiek atainoti tā laika notikumi viegli satīriskā gaistonē.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām interesentus pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi esmaja@esmaja.lv vai zvanot pa tālruni 67085445.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV