Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Nomales teātris „5.tramvajs” aicina uz izrādi „Atgriezt sūtītājam”

Easyget.lv, 05.11.2013. 12:34

Amatieru teātra „Piektais tramvajs” šogad iestudēto lugu „Atgriezt sūtītājam” 7. novembrī 19.00 varēs noskatīties Rīgas kultūras centra „Iļģuciems” lielajā zālē, informē Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības pārstāve Anete Baumane.

Nomales teātra „5.tramvajs” izrāde „Atgriezt sūtītājam” ir veidota pēc ansambļa dalībnieces Intas Krēsliņas lugas ar tādu pašu nosaukumu. Izrāde komiskā veidā stāsta par cilvēku savstarpējām attiecībām, par cilvēku attieksmi pret citādo. Izrādes laikā rodas viela pārdomām par to, ka latviešu attieksme pret imigrantiem Latvijā varētu būt tāda pati, kāda tā ir citu kultūru pārstāvjiem pret latviešiem plašajā pasaulē. Kā saglabāt savu identitāti un vienlaicīgi nepazaudēt empātiju un cilvēcisku cieņu pret citiem? Šie ir tikai daži pārdomu pieturas punkti, kurus ansamblis un režisore Laima Geikina vēlas piedāvāt saviem skatītājiem 7. novembra izrādē.

Galvenajā lomā iejutīsies Māris Bārītis, pirmizrāde šoreiz būs Gata lomas atveidotājam Guntaram Lobam. Artistiskas un azartiskas kā vienmēr būs ansambļa dalībnieces Līva Almane, Tamāra Šīrante, Aina Balode, Inta Krēsliņa, Aija Rozenberga. Muzikālo noformējumu nodrošinās ansambļa ilggadējā dalībniece Ligita Zaula.

Ieejas maksa – LVL 1.41 (EUR 2.00), skolēniem, studentiem un pensionāriem – LVL 0.70 ( EUR 1.00).

Rīgas Kultūras centrs Iļģuciems atrodas Lidoņu ielā 27, k-2. Tas viegli sasniedzams ar 25. un 9. trolejbusu (pietura – Tirdzniecības centrs).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV